ΑρχικήHow ToInstagram: Πώς να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο προφίλ σας

Instagram: Πώς να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο προφίλ σας

Αν θέλετε οι άλλοι να βρουν και να ακολουθήσουν το προφίλ σας στο Instagram, θα πρέπει να μοιραστείτε μαζί τους τον διαδικτυακό σύνδεσμο του προφίλ σας. Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε γρήγορα και εύκολα το σύνδεσμο του προφίλ σας στο Ιnstagram τόσο σε desktop όσο και στο κινητό.

Δείτε επίσης: Το συνδεδεμένο Instagram δεν κοινοποιεί στο Facebook; Πώς το φτιάχνετε;

Instagram

Για να βρείτε τη διεύθυνση URL του Instagram σας, μεταβείτε στη διεύθυνση Ιnstagram.com και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας μετά την κάθετο. Για παράδειγμα, αν το όνομα της πλατφόρμας σας είναι “david”, τότε η διεύθυνση URL του προφίλ σας θα είναι:

https://www.instagram.com/david

Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, μπορείτε να λάβετε το σύνδεσμο του προφίλ σας στο Instagram με μερικά μόνο κλικ.

Ξεκινήστε ανοίγοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο Instagram.com. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στον ιστότοπο.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία του Ιnstagram. Στη συνέχεια, αντιγράψτε το σύνδεσμο από το “Προφίλ”.

Δείτε ακόμα: Instagram: Πώς να κάνετε εκκαθάριση της μνήμης cache;

Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, κάντε δεξί κλικ στο “Προφίλ” και επιλέξτε “Αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου“. Αν χρησιμοποιείτε τον Firefox ή τον Edge, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: Κάντε δεξί κλικ στο σύνδεσμο “Προφίλ” και επιλέξτε “Αντιγραφή συνδέσμου“.

σύνδεσμο

Αντιγράψατε με επιτυχία τον σύνδεσμο στο προφίλ σας στο Instagram. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο, τοποθετήστε τον κέρσορα σε οποιοδήποτε πεδίο κειμένου στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο δεξί κουμπί του ποντικιού. Επιλέξτε “Επικόλληση” από το μενού που εμφανίζεται.

Και αυτό είναι όλο. Στείλτε αυτόν τον σύνδεσμο σε όποιον θέλετε και μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για να δει το προφίλ σας στο Ιnstagram.

Η εφαρμογή του Instagram για iPhone και Android δεν έχει τη δυνατότητα αντιγραφής και επικόλλησης του συνδέσμου του προφίλ σας. Αν και δεν είναι άμεσα εμφανές, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο προς το προφίλ σας στο Ιnstagram.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας και στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω γραμμή.

Το όνομα χρήστη σας βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας του προφίλ σας.

Δείτε επίσης: Meta: Απέλυσε υπαλλήλους για hijack λογαριασμών Facebook και Instagram;

Απλά βάλτε το όνομα χρήστη σας στο Instagram εκεί που λέει “yourusername” στον παρακάτω σύνδεσμο για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο προφίλ:

https://www.instagram.com/yourusername/

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένας σύνδεσμος με δυνατότητα κλικ στο προφίλ σας στο Ιnstagram.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS