ΑρχικήUpdatesΤο Galaxy A73 ενημερώνεται στο One UI 5.1

Το Galaxy A73 ενημερώνεται στο One UI 5.1

Το Galaxy A33 5G και το Galaxy A53 5G ήταν τα πρώτα smartphone μεσαίας κατηγορίας που έλαβαν την ενημέρωση One UI 5.1. Αλλά η ενημέρωση περιορίστηκε στην αγορά της Κορέας. Τώρα, το Galaxy A73 5G έχει αρχίσει να λαμβάνει την ενημέρωση One UI 5.1 σε ορισμένες χώρες.

Δείτε επίσης: Η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S23 FE στο Q3 2023;

Galaxy A73

Η νέα ενημέρωση One UI 5.1 για το Galaxy A73 με την έκδοση firmware A736BXXU3CWB7, είναι τώρα διαθέσιμη στη Μαλαισία μαζί με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Φεβρουαρίου 2023. Σε λίγες μέρες θα αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή την καινοτόμο ενημέρωση λογισμικού και σε άλλες χώρες!

Δείτε επίσης: Η Samsung προσθέτει προστασία από επιθέσεις zero-click στις συσκευές Galaxy

Εάν είστε χρήστης του Galaxy A73 σε κάποια από τις χώρες που έχουν λάβει το update, μπορείτε να κάνετε λήψη της νέας ενημέρωσης μεταβαίνοντας στο Settings » Software update και να πατήσετε Download and install.

Το Galaxy A73 είναι το ακριβότερο smartphone μεσαίας κατηγορίας της Samsung από το 2022. Η Samsung κυκλοφόρησε το smartphone με το One UI 4 που βασίζεται σε Android 12. Πριν από λίγους μήνες έλαβε την ενημέρωση One UI 5.0 που βασίζεται σε Android 13 και θα λάβει άλλες τρεις ενημερώσεις για το Android OS στο μέλλον.

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του One UI 5.1 είναι το σκοτεινό θέμα του, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί από το μενού Ρυθμίσεις. Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να εξοικονομήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας στις οθόνες OLED, καθώς και να μειώσετε την καταπόνηση των ματιών σε ρυθμίσεις χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, υπάρχουν τώρα περισσότερες επιλογές προσαρμογής για τη ρύθμιση του μεγέθους της γραμματοσειράς και της αντίθεσης των χρωμάτων, ώστε να φαίνεται ακριβώς όπως σας ταιριάζει.

Δείτε επίσης: Το Galaxy S23 λαμβάνει το πρώτο του software update

Επίσης έχει λειτουργία εύκολης προσβασιμότητας που διευκολύνει τα άτομα με αναπηρία ή μειωμένη κινητικότητα να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους πιο άνετα, παρέχοντας πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες προσβασιμότητας απευθείας από την οθόνη κλειδώματος.

Από τις βελτιωμένες επιλογές προσβασιμότητας μέχρι τη βελτιωμένη υποστήριξη σκοτεινών θεμάτων και την ενσωμάτωση του SmartThings, αυτή η σημαντική ενημέρωση φέρνει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη συσκευή σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη από ποτέ.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS