ΑρχικήinetGalaxy S23: Φήμες για πολύ φωτεινή οθόνη με ισχυρή προστασία

Galaxy S23: Φήμες για πολύ φωτεινή οθόνη με ισχυρή προστασία

Με το νέο Samsung Galaxy S23, οι καταναλωτές ίσως θα μπορούν να απολαύσουν μια νέα φωτεινή οθόνη και ισχυρή προστασία γυαλιού. Πρόκειται για σπουδαία νέα για όσους αναζητούν μια συσκευή all-in-one που θα καλύπτει τις ανάγκες τους τόσο από άποψη οπτικής όσο και από άποψη ανθεκτικότητας. 

Κάθε χρόνο, η Samsung κυκλοφορεί τηλέφωνα με τις καλύτερες οθόνες όσον αφορά τη φωτεινότητα και την ακρίβεια των χρωμάτων. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το Galaxy S22+ και το Galaxy S22 Ultra νωρίτερα φέτος, με μέγιστη φωτεινότητα έως 1.750 nits και προστασία Gorilla Glass Victus+.

Ο leaker RGCloudS στο Twitter μόλις αποκάλυψε κάποια χαρακτηριστικά της οθόνης του Galaxy S23 Ultra. Η συλλογή S23 προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να έχουν μεγαλύτερη φωτεινότητα και ασφάλεια της οθόνης.

Δείτε επίσης: Το Samsung Galaxy S23 έρχεται με νέες λειτουργίες απόδοσης

Galaxy S23: Φήμες για πολύ φωτεινή οθόνη με ισχυρή προστασία
Galaxy S23: Φήμες για πολύ φωτεινή οθόνη με ισχυρή προστασία

Το Galaxy S23 Ultra φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη E6 Super AMOLED 3.0 με μέγιστη φωτεινότητα 2.200 nits – ένα νέο ρεκόρ για οθόνες smartphone. Εάν το τηλέφωνο είναι πράγματι κατά 200 nits φωτεινότερο από τον σημερινό κάτοχο του ρεκόρ, το Apple iPhone 14 Pro Max, τότε θα είναι μια θαυμάσια συσκευή για χρήση ακόμη και όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο με άμεσο ηλιακό φως.

Η νοτιοκορεατική εταιρεία έχει επίσης βελτιώσει την PWM dimming κοντά στα 2.000Hz– αυτό είναι λίγο λιγότερο από την οθόνη BOE Q9 με dimming 2.160Hz. Θα πρέπει να δούμε μια μείωση της καταπόνησης των ματιών.

Ο Chung-Yeol Kim, αναλυτής της Samsung Securities, ισχυρίζεται ότι το επόμενο τηλέφωνο Galaxy S της εταιρείας θα έχει οθόνη 120Hz και καλύτερη προστασία από πτώσεις και γρατσουνιές. Φημολογείται ότι οι συσκευές θα διαθέτουν ισχυρότερο γυαλί από άλλα τηλέφωνα Android που θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2023. Θα μπορούσαν να διαθέτουν μια νεότερη έκδοση του Gorilla Glass, η οποία θα προστατεύει το τηλέφωνό σας παρόμοια με το Sapphire Glass της Apple.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23 Ultra: Νέο δείγμα της κάμερας δημοσιεύθηκε

Galaxy S23: Φήμες για πολύ φωτεινή οθόνη με ισχυρή προστασία
Galaxy S23: Φήμες για πολύ φωτεινή οθόνη με ισχυρή προστασία

Η σειρά Galaxy S23 θα μπορούσε να διαθέτει ένα νέο γυάλινο περίβλημα για την οπίσθια κάμερα. Αυτό θα επέτρεπε τη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας, ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Παρόλο που το Galaxy S23 Ultra δεν διαθέτει πολλά νέα, σημαντικά χαρακτηριστικά (εκτός από την κάμερα 200MP), όλες αυτές οι μικρές βελτιώσεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας καλύτερης συνολικής εμπειρίας.

Συνολικά, οι καταναλωτές που θα αγοράσουν ένα Samsung S23 θα επωφελούνταν από τη φωτεινή οθόνη και την ισχυρή γυάλινη προστασία του. Για πολλούς αγοραστές, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά και μόνο μπορεί να είναι αρκετά για να τους πείσουν ότι το τηλέφωνο αξίζει να επενδύσουν σε αυτό. Είτε αναζητάτε μια συσκευή “όλα σε ένα” είτε απλά θέλετε κάτι που θα αντέξει κάποια φθορά, το Samsung S23 πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στη λίστα με τα υποψήφια προϊόντα σας!

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS