ΑρχικήinetΗ Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S23 FE στο Q3 2023;

Η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S23 FE στο Q3 2023;

Μετά από πολλές εικασίες, φαίνεται ότι το Galaxy S22 FE έχει τεθεί σε αναμονή. Αλλά μην απελπίζεστε – οι οπαδοί της Samsung μπορούν ακόμα να ανυπομονούν για την επερχόμενη άφιξη της αγαπημένης τους σειράς Fan Edition (FE)! Οι φήμες κάνουν λόγο για πιθανή κυκλοφορία του Galaxy S23 FE το τρίτο τρίμηνο του 2023. Αυτό το προσιτό flagship είναι βέβαιο ότι θα σας κόψει την ανάσα με τις ασυναγώνιστες προδιαγραφές και την τιμή του!

Galaxy S23 FE

Δείτε επίσης: Samsung, Google και Qualcomm φτιάχνουν μια πλατφόρμα mixed reality

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S20 FE τον Οκτώβριο του 2020 ως βασικό μοντέλο. Το τηλέφωνο γνώρισε τεράστια επιτυχία, αλλά μια έλλειψη ημιαγωγών το 2021 καθυστέρησε την κυκλοφορία του διαδόχου του. Το Galaxy S21 FE έφτασε τελικά τον Ιανουάριο του 2022, αλλά δεν προσέλκυσε τόσους αγοραστές όσο το αρχικό μοντέλο. Το ζήτημα της έλλειψης εξαρτημάτων οδήγησε σε αύξηση των τιμών, καθιστώντας το λιγότερο ελκυστικό για τους υποψήφιους αγοραστές. Γρήγορα άρχισαν να διαδίδονται εικασίες ότι η σειρά FE ήταν προς το τέλος της.

Ξανά και ξανά, κυκλοφορούν φήμες για ένα νέο μοντέλο Samsung FE. Σύμφωνα με την κορεατική έκδοση Hankooki, το Galaxy S23 FE μπορεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή είτε τον Αύγουστο είτε τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μαζί με άλλες ναυαρχίδες όπως τα νεότερα smartwatches τους σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Samsung τον Αύγουστο, ωστόσο αν όχι τότε αναμένεται να το αποκαλύψει ξεχωριστά κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Το Galaxy S23 FE θα καλύψει το κενό που αφήνει η σειρά Galaxy A

Τα τηλέφωνα FE της Samsung καταλαμβάνουν το χώρο μεταξύ της ναυαρχίδας της σειράς Galaxy S και των μεσαίων μοντέλων Galaxy A. Πέρυσι, βρέθηκαν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους όσον αφορά την τιμολόγηση και τις προδιαγραφές λόγω των ομοιοτήτων τους- ως αποτέλεσμα, κανένα από τα δύο τηλέφωνα δεν τα πήγε καλά στις πωλήσεις. Υπό το πρίσμα αυτής της κατάστασης, η Samsung επανεκτιμά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει αυτή την κατηγορία τιμών, διακόπτοντας εντελώς τη σειρά Galaxy A7x – δεν θα κυκλοφορήσει νέο μοντέλο! Η συσκευή υψηλότερου επιπέδου που μπορούν να περιμένουν οι καταναλωτές από αυτήν αντ’ αυτού θα είναι το Galaxy A54 που θα κυκλοφορήσει σύντομα κατά τη διάρκεια του 2023.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Δεν υποστηρίζεται το Seamless Updates

Η απουσία του Galaxy A74 θα αντικατασταθεί από την άφιξη του πολυαναμενόμενου Galaxy S23 FE. Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο FE είναι σπάνιες αυτή τη στιγμή. Αν οι ισχυρισμοί γύρω από αυτό είναι ακριβείς, σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την επερχόμενη προσιτή ναυαρχίδα Galaxy.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS