ΑρχικήinetWyoming: Θέλει να απαγορεύσει τα ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2035

Wyoming: Θέλει να απαγορεύσει τα ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2035

Μέχρι το 2035, οι νομοθέτες του Wyoming επιδιώκουν να περάσουν νόμο που θα απαγορεύει ουσιαστικά τις πωλήσεις νέων ηλεκτρικών οχημάτων στην πολιτεία. Έξι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες συνεργάστηκαν πρόσφατα για να περάσουν ένα κοινό ψήφισμα που εκφράζει την υποστήριξή τους για τη σταδιακή κατάργηση των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων σε διάστημα δώδεκα ετών.

Δείτε επίσης: Audi: Όλα τα εργοστάσια της θα παράγουν μόνο ηλεκτρικά οχήματα
Wyoming

Οι πολιτειακοί γερουσιαστές Jim Anderson, Brian Boner, Ed Cooper και Dan Dockstader σε συνεργασία με τους πολιτειακούς αντιπροσώπους Donald Burkhart Jr. και Bill Henderson ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο που υποστηρίζει την ιστορία της παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου της πολιτείας Wyoming. Πρόκειται για ένα λαμπρό παρελθόν που πρέπει να αναγνωριστεί από όλους τους πολίτες της πολιτείας.

Η πρόταση ανέφερε ότι το όχημα που κινείται με φυσικό αέριο έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι βιομηχανίες και οι επιχειρήσεις της πολιτείας διεξάγουν το εμπόριό τους, καθώς τους επέτρεψε να μεταφέρουν τους πόρους ταχύτερα σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης υφιστάμενης υποδομής φόρτισης EV και των μπαταριών που δεν διατίθενται ή ανακυκλώνονται εύκολα, πρότειναν την πλήρη απαγόρευση των εν λόγω οχημάτων.

Οι έξι πολιτικοί πίστευαν λανθασμένα ότι οι μπαταρίες των ηλεκτρικών οχημάτων δεν είναι επαναχρησιμοποιήσιμες – όπως σχεδόν οι μισοί καταναλωτές των ΗΠΑ. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι μπαταρίες αυτές μπορούν να ανακυκλωθούν πολλές φορές χωρίς να μειωθεί η απόδοση!

Δείτε ακόμα: Volkswagen: Από το 2033 μόνο ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη

Δυστυχώς, φαίνεται ότι αυτοί οι νομοθέτες δεν πρόκειται να πειστούν από τα γεγονότα. Ισχυρίζονται ότι η αυξημένη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων αντί των βενζινοκίνητων θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία του Wyoming και θα παρεμποδίσει το εμπόριο.

ηλεκτρικά οχήματα

Με τη σταδιακή κατάργηση της πώλησης ηλεκτρικών οχημάτων στο Wyoming έως το 2035, το νομοσχέδιο αυτό θα διασφαλίσει ότι η βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου της πολιτείας μας θα παραμείνει σταθερή. Επιπλέον, θα μας επιτρέψει να προστατεύσουμε ζωτικά ορυκτά για χρήση σε βασικές εφαρμογές σε όλη την επικράτεια.

Το Τενεσί προχώρησε σε μια τολμηρή κίνηση που αποτελεί προσβολή για πολιτείες όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη, οι οποίες πρόσφατα ανακοίνωσαν απαγορεύσεις στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων με κινητήρα φυσικού αερίου. Ο κυβερνήτης Μπιλ Λι πρότεινε την αύξηση κατά 200 δολάρια των τελών κυκλοφορίας ηλεκτρικών οχημάτων για να αντισταθμίσει την πτώση των εσόδων από τους φόρους βενζίνης που προκύπτει από τη μετάβαση περισσότερων οδηγών σε ηλεκτρικά οχήματα. Η απόφαση είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ όσων επηρεάζονται από αυτήν. Επιπλέον 31 άλλες πολιτείες επιβάλλουν πρόσθετες χρεώσεις στους οδηγούς οχημάτων χωρίς εκπομπές ρύπων, με τέλη που κυμαίνονται από 50 έως περισσότερα από 200 δολάρια.

Δείτε επίσης: Ford: Τέλος εποχής για το Fiesta – Εστίαση σε ηλεκτρικά οχήματα

Τα ηλεκτρικά οχήματα (EVs) γίνονται όλο και πιο δημοφιλή ως εναλλακτική λύση μεταφοράς φιλική προς το περιβάλλον. Kινούνται με ηλεκτρική ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βασίζονται στη βενζίνη ή σε άλλες παραδοσιακές πηγές καυσίμων. Με το αυξανόμενο κόστος της βενζίνης, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στα ηλεκτρικά οχήματα ως βιώσιμη επιλογή για τις καθημερινές τους μεταφορικές ανάγκες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS