ΑρχικήinetElon Musk Twitter: Μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις για κάποιους χρήστες

Elon Musk Twitter: Μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις για κάποιους χρήστες

Οι επιχειρηματίες και οι κυβερνητικοί χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιες “μικρές” χρεώσεις για να παραμείνουν στο Twitter, δήλωσε ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Elon Musk. Ο δισεκατομμυριούχος εξαγόρασε την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Πριν ανακοινωθεί ακόμα η αγορά, ο Elon Musk μιλούσε για διάφορες αλλαγές που θα ήθελε να δει στο Twitter.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Πάνω από τους μισούς ακόλουθους στο Twitter είναι ψεύτικοι

Elon Musk Twitter

Τώρα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μικρών χρεώσεων σε συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών, αλλά τόνισε ότι η πλατφόρμα θα είναι πάντα δωρεάν για “απλούς χρήστες.

Αυτή η σκέψη για χρεώσεις αποσκοπεί στην αύξηση των εσόδων της πλατφόρμας, καθώς ο Musk εκτιμά ότι το Twitter βρίσκεται αρκετά πίσω σε σχέση με άλλους μεγαλύτερους αντιπάλους, όπως το Facebook.

Κάποια έσοδα είναι καλύτερα από το τίποτα“, έγραψε σε ένα άλλο tweet.

Λέγεται ότι ο Elon Musk δήλωσε πρόσφατα στις τράπεζες ότι σκοπεύει να αναπτύξει νέους τρόπους για τη δημιουργία εσόδων από tweets αλλά και από τον περιορισμό των αμοιβών των στελεχών ή και από περικοπές θέσεων εργασίας, ώστε να μειώσει το κόστος στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε επίσης: Elon Musk: “Θα αγοράσω την Coca-Cola για να ξαναβάλω μέσα κοκαΐνη”

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε “να κάνει το Twitter καλύτερο από ποτέ, βελτιώνοντας το προϊόν με νέες δυνατότητες“.

Από τότε που συμφώνησε να αγοράσει το Twitter, ο Elon Musk είπε ότι ήθελε να κάνει βελτιώσεις για να κάνει την πλατφόρμα πιο ελκυστική στους χρήστες. Είχε προτείνει, για παράδειγμα, αλλαγές στη premium συνδρομητική υπηρεσία, Twitter Blue. Μια από αυτές τις αλλαγές είναι η μείωση της τιμής της.

Twitter χρεώσεις

Επίσης, ο Musk έχει πει ότι θέλει να αφαιρέσει τα spam bots από την πλατφόρμα και να ελέγξει την ταυτότητα όλων των πραγματικών ανθρώπων.

Δείτε επίσης: Phishing emails στοχεύουν χρήστες Twitter με “επαληθευμένα” accounts

Μένει να δούμε πόσες από αυτές τις προτάσεις θα γίνουν πραγματικότητα.

Τη Δευτέρα στο ετήσιο Met Gala στη Νέα Υόρκη, ο Elon Musk είπε ότι θα προωθήσει τη διαφάνεια στο Twitter και ανέφερε ότι θέλει το λογισμικό του να είναι διαθέσιμο για δημόσιο έλεγχο.

Πηγή: www.bbc.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS