ΑρχικήUpdatesTwitter Circle: Θα επιτρέπει την κοινοποίηση των tweets σε έναν κύκλο φίλων

Twitter Circle: Θα επιτρέπει την κοινοποίηση των tweets σε έναν κύκλο φίλων

Το Twitter ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το “Twitter Circle” είναι πλέον διαθέσιμο στους χρήστες. Η λειτουργία επιτρέπει την “αποστολή” των tweets σε περιορισμένο αριθμό ατόμων που μπορεί να ορίσει ένας χρήστης. Η ομάδα περιορίζεται στους 150 followers.

Δείτε επίσης: Phishing emails στοχεύουν χρήστες Twitter με “επαληθευμένα” accounts

Twitter Circle

Την Τρίτη, η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε στο Twitter ότι τώρα δοκιμάζει κάτι που ονομάζεται Twitter Circle και μοιράστηκε ένα συνοδευτικό βίντεο που δείχνει πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Βασικά, το Τwitter Circle είναι η λειτουργία “Στενοί φίλοι” του Instagram ή το “επιλεγμένο κοινό” του Facebook. Είναι ένας τρόπος να φιλτράρετε ποιος βλέπει συγκεκριμένο περιεχόμενο που δημοσιεύετε, χωρίς να χρειάζεται να κλειδώσετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας. Με το Circle, για κάθε tweet που δημοσιεύετε, θα έχετε την επιλογή να το στείλετε σε όλους ή σε μια μικρότερη ομάδα.

Μόλις ένας χρήστης του Twitter επιλέξει τα άτομα στο Twitter Circle, τυχόν μηνύματα που αποστέλλονται θα είναι ορατά μόνο στα μέλη της ομάδας και μόνο αυτοί οι ερωτηθέντες θα μπορούν να απαντήσουν.

Η νέα λειτουργία σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε άτομα από τον κύκλο, χωρίς να τους ειδοποιήσετε.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Πάνω από τους μισούς ακόλουθους στο Twitter είναι ψεύτικοι

Τι ακολουθεί: ‘Οπως σας προσαναφέραμε η λειτουργία Twitter Circle αποκαλύφθηκε μέσω tweet και υπήρξαν ως επί το πλείστον αρνητικές απαντήσεις από τους χρήστες της πλατφόρμας.

Ορισμένοι εκφράζουν την ανησυχία τους ότι το χαρακτηριστικό θα μπορούσε μόνο να μεγεθύνει τις διαιρέσεις που ήδη υπάρχουν.

Ο παρακάτω χρήστης του Twitter είπε ότι το νόημα της χρήσης της πλατφόρμας είναι να μοιράζεσαι σκέψεις με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Άλλοι τόνισαν ότι η λειτουργία αφαιρεί τη διασκέδαση της χρήσης του Twitter και ότι στην πραγματικότητα δεν παρέχει πρόσθετο απόρρητο.

Δείτε επίσης: Twitter: Πώς να διαγράψετε το account σας;

Μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk δεν έχει ακόμη μοιραστεί τις σκέψεις του για το Twitter Circle. Θα του αρέσει; Θα το χρησιμοποιήσει; Ποιους θα συμπεριλάμβανε στον κύκλο των 150 ατόμων, από τους πάνω από 90 εκατομμύρια ακολούθους του; Μάλλον θα μάθουμε αρκετά σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: benzinga.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS