ΑρχικήUpdatesMessenger: Νέα shortcuts θα σας επιτρέπουν να στέλνετε σιωπηλές απαντήσεις

Messenger: Νέα shortcuts θα σας επιτρέπουν να στέλνετε σιωπηλές απαντήσεις

Η Meta, η μητρική εταιρεία του Facebook, εισάγει συντομεύσεις τύπου Slack στο Messenger που σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα όπως να στείλετε ένα μήνυμα σιωπηλά ή να κάνετε call up ένα GIF ενώ συνομιλείτε με τους φίλους σας.

Δείτε επίσης: Πώς να κρύψετε την “ενεργή κατάσταση” στο Facebook Messenger;

Messenger

Δείτε επίσης: Android trojan έχει περάσει στο Play Store και κλέβει Facebook credentials

Δύο από τις συντομεύσεις είναι διαθέσιμες σήμερα, 29 Μαρτίου, σύμφωνα με τη Meta: @everyone και /silent. Το @everyone θα σας επιτρέψει να ειδοποιήσετε όλους σε μια συνομιλία, κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα τραβήξετε την προσοχή όλων. Ωστόσο, εάν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα χωρίς να στείλετε μια ειδοποίηση σε ολόκληρη την ομάδα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση /silent, λέει η Meta.

Messenger

Δείτε επίσης: Το Facebook αφαίρεσε deepfake βίντεο του Volodymyr Zelenskyy

Τις επόμενες εβδομάδες, θα υπάρξουν μερικές ακόμη συντομεύσεις. Το /pay θα σας επιτρέψει να στείλετε ή να ζητήσετε χρήματα απευθείας από το πλαίσιο συνομιλίας του Messenger και θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε iOS και Android στις ΗΠΑ. Πληκτρολογήστε /gif και ένα θέμα για κάτι για το οποίο θέλετε ένα GIF για να δείτε μερικές πιθανές επιλογές για να στείλετε στη συνομιλία. Αυτή η δυνατότητα θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο iOS. Και τα /shrug και /tableliplip, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σύντομα και στο iOS, θα σας επιτρέψουν να στείλετε τα κλασικά emoticons ¯_(ツ)_/¯ και (╯°□°)╯︵ ┻━┻ χωρίς να χρειάζεται να τα πληκτρολογήσετε μόνοι σας.

Η κυκλοφορία των νέων λειτουργιών έρχεται καθώς το Messenger κυκλοφόρησε πρόσφατα τη λειτουργία «Split Payments» σε όλους τους χρήστες iOS και Android στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία άρχισε να δοκιμάζει τη λειτουργία στα τέλη του περασμένου έτους ως έναν τρόπο για τους χρήστες να μοιράζονται το κόστος των λογαριασμών και των εξόδων μέσω της εφαρμογής. Η Meta βλέπει τη νέα δυνατότητα ως έναν «δωρεάν και γρήγορο» τρόπο διαχείρισης των οικονομικών μέσω του Messenger.

Το Split Payments παρουσιάστηκε παράλληλα με την είδηση ​​ότι το Messenger λανσάρει νέα στοιχεία ελέγχου εγγραφής φωνητικών μηνυμάτων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν παύση, να κάνουν προεπισκόπηση, να διαγράψουν ή να συνεχίσουν την εγγραφή ενός φωνητικού μηνύματος πριν το στείλουν. Επίσης, η εταιρεία αύξησε και τη διάρκεια των φωνητικών μηνυμάτων από ένα λεπτό σε 30 λεπτά.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS