ΑρχικήinetΗ Xiaomi το 2024 θα κυκλοφορήσει το self-driving αυτοκίνητο της

Η Xiaomi το 2024 θα κυκλοφορήσει το self-driving αυτοκίνητο της

Η Xiaomi έχει μεγάλα σχέδια για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η Xiaomi σχεδιάζει να λανσάρει το πρώτο της EV self-driving αυτοκίνητο το 2024. Η εταιρεία αναπτύσσει ένα 4-θυρο σεντάν που ανήκει σε αυτή την κατηγορία εδώ και αρκετό καιρό.

Δείτε επίσης: Τα Xiaomi 12T και 12T Pro θα κυκλοφορήσουν σύντομα;

xiaomi self driving

Η Xiaomi σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το αυτοοδηγούμενο EV αυτοκίνητό της το 2024

Σημειώστε ότι αυτές οι πληροφορίες προέρχονται απευθείας από τον Lei Jun, CEO της Xiaomi. Δεν εγγυάται ότι θα συμβεί αυτό, αλλά βλέπει τη Xiaomi να κάνει αυτό το άλμα το 2024. Η Xiaomi σχεδιάζει πραγματικά να κατασκευάσει αυτό το self-driving αυτοκίνητο στο δικό της εργοστάσιο στην Κίνα.

Δείτε επίσης: Το νέο Xiaomi 12S Ultra θα πάει τη φωτογραφία με smartphone σε άλλο επίπεδο

Το αρχικό σχέδιο ήταν να κατασκευάζονται τέτοια οχήματα σε συνεργασία με την BAIC, αλλά αυτό δεν ευοδώθηκε. Οι δύο εταιρείες φαίνεται ότι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν για τους όρους της συμφωνίας. Επομένως, η Xiaomi θα το κάνει μόνη της.

Ίσως αναρωτιέστε πόσο θα κοστίσει αυτό το αυτοκίνητο. Λοιπόν, είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες, αν και υπόκεινται σε αλλαγές. Το όχημα λέγεται ότι θα κοστίζει περίπου 150.000 CNY (21,303 Euro).

Το Xiaomi Pilot θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με αυτό το όχημα

Τώρα, το σχέδιο είναι να ενσωματωθεί το Xiaomi Pilot σε αυτό το αυτοκίνητο. Αυτή είναι δημιουργία της Xiaomi που βασίζεται στο LIDAR και περιλαμβάνει το υβριδικό σύστημα ραντάρ solid-state AT128 της Xiaoim. Αυτό, φυσικά, θα είναι υπεύθυνο για το κομμάτι του self-driving.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε το νέο Xiaomi Mi Band 7: Ποια τα χαρακτηριστικά του

Παρεμπιπτόντως, αυτό θα γίνει το πρώτο EV self-driving της Xiaomi. Η Xiaomi, όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, κατασκευάζει πολλά διαφορετικά προϊόντα, αλλά εξακολουθεί να θέλει να επεκταθεί και να γίνει ηγέτης στον χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS