ΑρχικήinetΤα Xiaomi 12T και 12T Pro θα κυκλοφορήσουν σύντομα;

Τα Xiaomi 12T και 12T Pro θα κυκλοφορήσουν σύντομα;

Φαίνεται ότι δύο νέα high-end τηλέφωνα Xiaomi θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα, τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες. Οι εν λόγω συσκευές είναι οι Xiaomi 12T και 12T Pro, και φαίνεται πως διέρρευσαν ορισμένες λεπτομέρειες των συσκευών.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, εμφανίστηκαν επιλογές RAM και αποθήκευσης, μαζί με τα χρώματα που θα προσφέρονται. Αυτές τις πληροφορίες έχει δημοσιεύσει η Pricebaba, σε συνεργασία με τον tipster Paras Guglani.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi και η Leica τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσουν ένα κοινό τηλέφωνο

Xiaomi 12T

Η Xiaomi σχεδιάζει να ανακοινώσει νέα high-end τηλέφωνα αυτόν τον μήνα

Το Xiaomi 12T φέρεται να έρχεται σε δύο παραλλαγές. Και τα δύο θα περιλαμβάνουν 8 GB RAM, αλλά η διαφορά θα είναι στον αποθηκευτικό χώρο. Θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 128 GB και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Το Xiaomi 12T Pro, από την άλλη πλευρά, θα είναι διαθέσιμο σε παραλλαγές RAM 8 GB και 12 GB. Και οι δύο αυτές εκδόσεις θα περιλαμβάνουν τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο, 256 GB.

Και τα δύο αυτά smartphone θα προσφέρονται σε τρεις χρωματικές επιλογές, Cosmic Black, Lunar Silver και Clear Blue, εάν οι φήμες αληθεύουν.

Τι άλλο να περιμένουμε από το Xiaomi 12T; Λοιπόν, μια προηγούμενη φήμη ανέφερε ότι το Xiaomi 12T Pro θα μοιάζει βασικά με το Redmi K50 Ultra, αλλά ότι θα διαθέτει κάποιες αναβαθμίσεις.

Η παραλλαγή «Pro» μπορεί να περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 200 megapixel

Μπορεί να διατίθεται με κάμερα 200 megapixel της Samsung (αισθητήρας ISOELL HP1), σε αντίθεση με το Redmi K50 Ultra. Επίσης λέγεται ότι θα διαθέτει και μια κάμερα 8 megapixel ultrawide και μια 2 megapixel macro.

Το κανονικό Xiaomi 12T λέγεται ότι θα περιλαμβάνει κύρια κάμερα 108 megapixel, όχι 200 ​​megapixel. Ωστόσο, οι άλλοι δύο αισθητήρες θα παραμείνουν οι ίδιοι.

Αναφέρθηκε επίσης μπαταρία 5.000 mAh, και για τις δύο συσκευές. Η παραλλαγή «Pro» αναμένεται να περιλαμβάνει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 120 W, ενώ το κανονικό μοντέλο θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 67 W.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi θα δημιουργήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone με αναδυόμενη κάμερα;

Το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC θα περιλαμβάνεται στην παραλλαγή «Pro», ενώ το Xiaomi 12T μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικό SoC και μάλλον θα είναι το MediaTek Dimensity 8100 Ultra.

Τώρα σε ότι αφορά τις τιμές, το Xiaomi 12T φέρεται πως θα κοστίζει μεταξύ 600€ – 620€. Ομοίως, το 12T Pro θα μπορούσε να κοστίζει από 800€ – 820€.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS