ΑρχικήinetΗ Xiaomi και η Leica τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσουν ένα κοινό τηλέφωνο

Η Xiaomi και η Leica τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσουν ένα κοινό τηλέφωνο

Μετά από κάποιες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, σήμερα η Xiaomi επιβεβαίωσε τη “μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία” της με τη Leica και ότι συν-αναπτύσσουν ένα κορυφαίο smartphone που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2022. Αυτή θα είναι η πιο πρόσφατη συνεργασία της γερμανικής εταιρείας φωτογραφικών μηχανών μετά την Sharp, τη Huawei και την Panasonic.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi το 2024 θα παράγει μαζικά τα δικά της ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Xiaomi Leica

Η Xiaomi δεν είναι η πρώτη κινεζική εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων που αξιοποιεί την τεχνογνωσία κάμερας από ένα διάσημο camera brand. Στα τέλη του 2020, η Vivo ακολούθησε τα βήματα της Sony και της Nokia και ένωσε τις δυνάμεις της με τη Zeiss, με την τελευταία κυκλοφορία να είναι η σειρά X80. Πιο πρόσφατα, η Oppo και η OnePlus άρχισαν να κυκλοφορούν συσκευές που αναπτύχθηκαν από κοινού με τη Hasselblad, συμπεριλαμβανομένων της σειράς Find X5 και του OnePlus 10 Pro.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi θα δημιουργήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone με αναδυόμενη κάμερα;

Xiaomi Leica

Σύμφωνα με το κοινό τους δελτίο τύπου, “Η Xiaomi και η Leica μοιράζονται τις ίδιες ιδέες σχετικά με την απεικόνιση μέσω κινητού” και είναι και οι δύο πρόθυμοι να ανεβάσουν τη φωτογραφία από κινητό στο επόμενο επίπεδο. Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, δήλωσε: “Η Xiaomi επικεντρώνεται στη δημιουργία της απόλυτης εμπειρίας χρήστη και πάντα ήλπιζε να εξερευνήσει τις μέγιστες δυνατότητες του smartphone photography. Η Xiaomi και η Leica συμφωνούν η μία με ιδέες της άλλης”.

Δείτε επίσης: Xiaomi: Τα μελλοντικά τηλέφωνα θα έχουν 10% περισσότερη χωρητικότητα στο ίδιο μέγεθος μπαταρίας

Η Xiaomi δεν έχει κοινοποιήσει πολλές πληροφορίες για αυτό το επερχόμενο προϊόν, αλλά φαίνεται πως διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm, μαζί με τη συνηθισμένη κλασική αισθητική απεικόνισης και φίλτρα από την πλευρά της Leica. Όσον αφορά το όνομα, είτε θα είναι το “Xiaomi 12 Ultra” ή πιθανώς θα ξεκινήσει μια σειρά “Xiaomi 13”. Στο δελτίο τύπου, ο CEO Lei Jun πρόσθεσε ότι «αυτή η συνεργασία θα δώσει μια ισχυρή ώθηση στη στρατηγική απεικόνισης της Xiaomi». Θα μάθουμε περισσότερα τον Ιούλιο.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS