ΑρχικήbusinessΣτρατηγική συνεργασία της NSS (Value Added Distributor) με την Datto

Στρατηγική συνεργασία της NSS (Value Added Distributor) με την Datto

Η NSS, Διεθνής Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας (Value-Added Distributor / VAD) λύσεων πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Datto, παγκόσμια ηγέτιδα στην παροχή cloud-based λογισμικού και εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων που απευθύνονται σε MSPs (Managed Service Providers). Αυτή η στρατηγική συμφωνία διανομής φέρνει τις τεχνολογίες επιχειρησιακής κλάσης της Datto σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στρατηγική συνεργασία της NSS (Value Added Distributor) με την Datto
Στρατηγική συνεργασία της NSS (Value Added Distributor) με την Datto

Η Datto, που ιδρύθηκε το 2007 στις Η.Π.Α. αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στους τομείς της Διαχείρισης Επιχειρησιακών Διαδικασιών (Business Management), την Αποκατάσταση από Καταστροφή (Disaster Recovery), την Επιχειρησιακή Συνέχεια (Unified Continuity) και τις Λύσεις Δικτύωσης. Η παρουσία των τεχνολογιών της Datto στη Νοτιοανατολική Ευρώπη θα επιτρέψει στους παρόχους λύσεων πληροφορικής και στους μεταπωλητές να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες πληροφορικής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με αυτή τη συμφωνία, το cloud-based λογισμικό και οι τεχνολογικές λύσεις της Datto θα είναι διαθέσιμες στους MSPs από την ΝSS. Οι λύσεις της Datto σχεδιάστηκαν για να συνδυάζονται επίσης άψογα με τα πιο διαδεδομένα εργαλεία, το λογισμικό και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι MSPs σήμερα στην αγορά.

Στρατηγική συνεργασία της NSS (Value Added Distributor) με την Datto

«Η Datto επεκτείνεται στην Ευρώπη και έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία να φέρουμε την τα τεχνολογικά εργαλεία υψηλής απόδοσης και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και τη Βουλγαρία» δήλωσε ο James Vyvyan, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων EMEA της Datto. «Επιλέξαμε την NSS, έναν αξιόπιστο εταίρο για τη μετάβαση μας στην αγορά και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για την παροχή λύσεων πληροφορικής μέσω των MSPs στο ολοένα και πιο περίπλοκο περιβάλλον πληροφορικής σήμερα» συμπλήρωσε ο κ. James Vyvyan.

«Ως ηγέτης στο λογισμικό που βασίζεται στο cloud και τις τεχνολογικές λύσεις που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τους παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs), είμαστε ενθουσιασμένοι οι εξαιρετικές λύσεις της Datto προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που διανέμουμε», δήλωσε ο Γιώργος Καπανίρης, Εκτελεστικός διευθυντής της NSS. «Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τους MSPs να προστατεύσουν τους πελάτες τους και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους».

Η NSS θα διανέμει τις λύσεις της Datto στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας και της Βουλγαρίας. Προσφέροντας το ολοκληρωμένο και μοναδικό σύνολο τεχνολογικών λύσεων που βασίζονται στο σύννεφο της Dattο, η NSS επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της για να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις πληροφορικής και ασφάλειας των επιχειρήσεων στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της NSS κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Στρατηγική συνεργασία της NSS (Value Added Distributor) με την Datto
ΣτΣτρατηγική συνεργασία της NSS (Value Added Distributor) με την Datto

Σχετικά με την NSS:

Η NSS είναι ένας διεθνής διανομέας λύσεων πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας, που καλύπτει τεχνολογικούς τομείς όπως η ασφάλεια πληροφοριών, η βελτιστοποίηση των δικτυακών υποδομών, οι επικοινωνίες και τα συστήματα υποδομών. Η NSS έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές που προσφέρουν τεχνολογίες αιχμής και τοποθετούν την εταιρεία μπροστά από τον ανταγωνισμό στη σημερινή αγορά. Τα προϊόντα που προσφέρει η NSS είναι διαθέσιμα μέσω ενός επιλεγμένου καναλιού μεταπωλητών στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, στα Βαλκάνια και στις χώρες της Αδριατικής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS