ΑρχικήinetXiaomi: Τα μελλοντικά τηλέφωνα θα έχουν 10% περισσότερη χωρητικότητα στο ίδιο μέγεθος...

Xiaomi: Τα μελλοντικά τηλέφωνα θα έχουν 10% περισσότερη χωρητικότητα στο ίδιο μέγεθος μπαταρίας

Η Xiaomi ανακοίνωσε την Παρασκευή στο Weibo ότι δημιούργησε μια νέα τεχνολογία για την μπαταρία smartphone. Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο οι οπαδοί της Xiaomi θα πρέπει να περιμένουν χρόνια, καθώς μια μετάφραση της ανάρτησης της Xiaomi λέει ότι η παραγωγή αυτής της νέας τεχνολογίας θα ξεκινήσει στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους. Αυτό που θα κάνει αυτή η τεχνολογία είναι να αυξήσει τη χωρητικότητα μιας μπαταρίας κατά 10%, διατηρώντας παράλληλα την ένταση του component ίδια.

Δείτε επίσης: Ελαττώματα σε Microsoft και Google OAuth καταχρώνται σε επιθέσεις phishing

Xiaomi

Δείτε επίσης: Phishing επιθέσεις στοχεύουν Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Αυτό σημαίνει ότι η Xiaomi θα μπορεί να χωρέσει περισσότερη ισχύ μπαταρίας σε ένα μικρότερο package. Η Xiaomi θα το κάνει αυτό αυξάνοντας την περιεκτικότητα σε ηλεκτρόδιο σε πυρίτιο και κάνοντας μια αλλαγή στη συσκευασία συρρικνώνοντας και στρίβοντας τα κυκλώματα ελέγχου ώστε να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το επάνω μέρος της μπαταρίας αντί να προεξέχουν. Ως αποτέλεσμα, η Xiaomi θα μπορεί να τοποθετήσει μια μπαταρία 4400 mAh στο χώρο που χρησιμοποιείται συνήθως για μια μπαταρία 4000 mAh.

Επιπλέον, η αυτόματη μετάφραση της ανάρτησης στο Weibo αναφέρει κάτι που ονομάζεται “τσιπ μετρητή καυσίμου” που όχι μόνο επιτρέπει στην μπαταρία να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά την κάνει και ασφαλέστερη. Επιτρέπει στο τηλέφωνο να χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Xiaomi για να φορτίζει έξυπνα την μπαταρία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πολλά handsets θα το κάνουν ήδη και θα αποκαλούν τη δυνατότητα adaptive charging. Με τη χρήση του machine learning, το τηλέφωνό σας μαθαίνει την ώρα που συνήθως βγάζετε το handset από τον φορτιστή το πρωί.

Δείτε επίσης: Twitter: Επαληθευμένοι λογαριασμοί γίνονται στόχοι phishing μετά την αφαίρεση του blue badge

Στη συνέχεια, το τηλέφωνο φορτίζει την μπαταρία στο 80% και υπολογίζει πότε πρέπει να ξαναρχίσει να φορτίζεται για να φτάσει στο 100% τη στιγμή που συνήθως αποσυνδέετε τη συσκευή. Αυτό αποτρέπει τη συνεχή ροή ισχύος προς την μπαταρία που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη φόρτιση στο 100% από την καταστροφή της υγείας της μπαταρίας. Και όπως είπαμε, πολλά handsets προσφέρουν ήδη μια δυνατότητα όπως αυτή, αν και η Xiaomi την έχει ενσωματωμένη στον ελεγκτή μπαταρίας μαζί με ένα σύστημα διαχείρισης θερμοκρασίας.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS