ΑρχικήUpdatesTwitter: Ο χρήστης μπορεί να κάνει «soft block» σε ενοχλητικούς followers

Twitter: Ο χρήστης μπορεί να κάνει «soft block» σε ενοχλητικούς followers

Το Twitter παρουσιάζει μια νέα λειτουργία που επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη στον ιστό να αφαιρέσει έναν ακόλουθο χωρίς να τον αποκλείει, μια ενέργεια γνωστή και ως “soft block”.

Δείτε επίσης: Το Twitter θα σας προειδοποιεί πριν συμμετάσχετε σε μια έντονη συνομιλία

Twitter

Δείτε επίσης: Donald Trump: Η απομάκρυνση από το Twitter προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά

Για να αποκλείσετε έναν follower, μεταβείτε στο προφίλ σας, κάντε κλικ στους followers, κάντε κλικ στο μενού three-dot δίπλα σε έναν ακόλουθο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Remove this follower”. (Μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται αυτή η επιλογή σε μια εικόνα από το Twitter στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης.) Ο follower που καταργείτε δεν θα ειδοποιηθεί για την αλλαγή.

Ένα soft block διαφέρει από ένα block επειδή επιτρέπει σε έναν χρήστη να εξακολουθεί να βλέπει τα tweets σας και να σας στέλνει μήνυμα, αλλά δεν θα βλέπει τα tweets σας στο feed. Βέβαια, όταν αφαιρείτε έναν ακόλουθο, μπορεί να σας ακολουθήσει ξανά αν θέλει.

Η λειτουργία μπορεί να είναι χρήσιμη εάν δεν θέλετε να κάνετε ένα πλήρες block αλλά θέλετε να “δημιουργήσετε λίγο χώρο”. Αυτή η νέα μέθοδος από το Twitter είναι λίγο πιο εύκολη από την προηγούμενη, η οποία απαιτούσε να μπλοκάρετε και να ξεμπλοκάρετε κάποιον χειροκίνητα.

Δείτε επίσης: Twitter Tips: Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν τους creators με bitcoin

Η δυνατότητα κατάργησης ενός follower είναι η τελευταία λειτουργία του Twitter για να δώσει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο της εμπειρίας τους στην πλατφόρμα, ώστε να περιοριστεί η παρενόχληση και το abuse. Τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία άρχισε να δοκιμάζει μια νέα λειτουργία Safety Mode που αποκλείει προσωρινά τους abusive λογαριασμούς, αν και δεν είναι σαφές πότε μπορεί να κυκλοφορήσει ευρύτερα.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS