ΑρχικήinetInstagram: Λειτουργία θα σας ενημερώνει για τεχνικά ζητήματα στο app

Instagram: Λειτουργία θα σας ενημερώνει για τεχνικά ζητήματα στο app

Το Instagram που ανήκει στο Facebook δήλωσε τη Δευτέρα ότι δοκιμάζει μια λειτουργία για να ειδοποιήσει τους χρήστες για διακοπές ή τεχνικά ζητήματα απευθείας στην εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών. Η νέα λειτουργία ξεκίνησε να δοκιμάζεται λίγες μέρες μετά από δύο διακοπές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα και δημιούργησαν πρόβλημα στις υπηρεσίες του κολοσσού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η δοκιμή θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα διαρκέσει μερικούς μήνες, ανέφερε το Instagram σε μια ανάρτηση. Στις 4 Οκτωβρίου, μια διακοπή έξι ωρών απέτρεψε τα 3,5 δισεκατομμύρια χρήστες της εταιρείας (του Facebook) από το να έχουν πρόσβαση στα social media και τις υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων της, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Instagram και Messenger.

Δείτε επίσης: Το Instagram θα ζητά από τους έφηβους να κάνουν ένα διάλειμμα!

Instagram

Δείτε επίσης: Instagram Video: Δημιουργία και εύρεση βίντεο εύκολα και γρήγορα

Χθες – ημέρα Δεύτερα – πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα με το Instagram, σύμφωνα με αναφορές χρηστών στην ομάδα παρακολούθησης Web Downdetector. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να διαθέσει μια λειτουργία που θα διευκολύνει τους ανθρώπους να γνωρίζουν εάν ο λογαριασμός τους κινδυνεύει να απενεργοποιηθεί. Η γιγαντιαία εταιρεία κοινωνικών μέσων, υπήρξε το επίκεντρο των memes στο Twitter μετά τις διακοπές λειτουργίας των πλατφορμών, παλεύει με την κατηγορία της πρώην υπαλλήλου Frances Haugen που καταγγέλλει ότι η εταιρεία έβαζε πιο πάνω το κέρδος από την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους και της παραπληροφόρησης.

Δείτε επίσης: Το Instagram προωθεί σελίδες που αποθεώνουν τις διατροφικές διαταραχές

Η Haugen, η οποία παρείχε τα έγγραφα που στήριξαν μια έρευνα της Wall Street Journal και μια ακρόαση της Γερουσίας σχετικά με τη βλάβη του Instagram στα έφηβα κορίτσια, συμφώνησε να συναντηθεί με το εποπτικό συμβούλιο του Facebook τις επόμενες εβδομάδες για να τους ενημερώσει για όσα έμαθε ενώ εργαζόταν στην εταιρεία.

Πηγή πληροφοριών: news18.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS