ΑρχικήUpdatesTwitter Tips: Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν τους creators με bitcoin

Twitter Tips: Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν τους creators με bitcoin

Το Twitter ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα επιτρέπει στους χρήστες του να πληρώνουν τους αγαπημένους τους creators στο κοινωνικό δίκτυο χρησιμοποιώντας bitcoin.

Δείτε επίσης: Το Bitcoin έπεσε σχεδόν στα 40.000 δολάρια εν μέσω φόβων για κρίση στην Κίνα

Twitter tip

Το Twitter εισήγαγε το tipping ως δοκιμαστική λειτουργία τον Μάιο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια λειτουργία που βοηθά τους creators να κερδίζουν χρήματα από τους followers τους για το περιεχόμενο που δημοσιεύουν στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση, το Tips feature θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες iOS αυτήν την εβδομάδα, ενώ για τους χρήστες Android θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Προηγουμένως, οι χρήστες μπορούσαν να χρησιμοποιούν fiat currency, χρησιμοποιώντας πιο παραδοσιακές υπηρεσίες πληρωμών, όπως το Cash app της Square και το Venmo της PayPal. Οι χρήστες θα μπορούν να στείλουν bitcoin μέσω Strike, ενός wallet app που τρέχει στο Lightning Network protocol. Το Twitter θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες να προσθέσουν τη διεύθυνση bitcoin τους για να στέλνουν και να λαμβάνουν τα cryptocurrency tips.

Το Twitter δεν λαμβάνει κανένα ποσό από τα χρήματα που αποστέλλονται μέσω του Tips feature.

Η ενσωμάτωση του bitcoin στο Tips feature του Twitter δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο CEO της πλατφόρμας, Jack Dorsey, είναι υποστηρικτής του cryptocurrency και δεν το κρύβει.

Δείτε επίσης: Twitter: Νέο tag επιτρέπει στα accounts να αυτοπροσδιορίζονται ως bots

Twitter creators bitcoin

Μόλις τους τελευταίους μήνες, ο Dorsey είχε πει ότι προσπαθεί να ασχοληθεί με το bitcoin mining.

Δείτε επίσης: Greg Abbott Texas: Νομοσχέδιο κατά Facebook, Twitter, YouTube για λογοκρισία

Επιπλέον, το Twitter είπε χθες ότι πειραματίζεται με μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να πιστοποιούν και να παρουσιάζουν τα NFT digital assets τους στο κοινωνικό δίκτυο. Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το blockchain project, αλλά είπε ότι είναι ένας άλλος τρόπος για να υποστηρίξει τους creators που ασχολούνται με την ψηφιακή τέχνη.

Τέλος, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα creator fund για χρήστες που φιλοξενούν Spaces audio rooms. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία θέλει να δώσει περισσότερα κίνητρα για περισσότερα live audio events. Το Spaces του Twitter εμφανίστηκε πέρυσι. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να ακούσουν και να συνομιλήσουν με άλλους σε audio-only virtual rooms.

Πηγή: CNBC

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS