ΑρχικήinetΗ Xiaomi θα δημιουργήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone με αναδυόμενη κάμερα;

Η Xiaomi θα δημιουργήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone με αναδυόμενη κάμερα;

Η Xiaomi ανακοίνωσε πέρυσι το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone, το Mi MIX Fold. Αρκετές ακόμη αναδιπλούμενες συσκευές βρίσκονται σε εξέλιξη στην Xiaomi και μία από αυτές μπορεί να είναι ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο με αναδυόμενη κάμερα.

Δείτε επίσης: MIUI 13: Ποιες συσκευές Xiaomi και Redmi θα το αποκτήσουν πρώτες

Xiaomi

Η Xiaomi μπορεί να εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο smartphone με αναδυόμενη κάμερα

Μια πατέντα σχεδιασμού για ένα τέτοιο smartphone εντοπίστηκε από τον @Shadow_Leak, έναν tipster. Κοινοποίησε μερικά επίσημα σκίτσα από αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού, ώστε να μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει.

Αν ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω συλλογή, θα δείτε τη συσκευή. Αυτό το τηλέφωνο φαίνεται να ανοίγει σαν βιβλίο, όπως το πρώτο πτυσσόμενο της εταιρείας. Το θέμα είναι ότι έχει μια μάλλον μικρή οθόνη στο μπροστινό μέρος, με πολύ thick bezels.

Η κύρια οθόνη, στην άλλη πλευρά, φαίνεται απολύτως φυσιολογική για ένα σύγχρονο αναδιπλούμενο smartphone. Τα bezels είναι minimal. Επίσης, δεν υπάρχουν display holes, ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι λογικό, καθώς μπαίνει στο παιχνίδι η αναδυόμενη κάμερα.

Υπάρχουν δύο εγκοπές στην αναδυόμενη κάμερα. Και οι δύο μπορεί να προορίζονται για κάμερες, αλλά η μια μπορεί να είναι για κάποιους πρόσθετους αισθητήρες, ποιος ξέρει.

Δείτε επίσης: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του Xiaomi 12 Pro!

Στο πίσω μέρος της συσκευής, θα παρατηρήσετε τρεις αισθητήρες καμερών. Είναι κάθετα προσανατολισμένοι και κάθονται στην επάνω αριστερή γωνία. Όλα τα φυσικά κουμπιά βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου.

Αυτή η δευτερεύουσα οθόνη φαίνεται παράταιρη

Αυτό το σχέδιο είναι αρκετά περίεργο, κυρίως λόγω αυτής της δευτερεύουσας οθόνης. Μας θυμίζει το αρχικό Galaxy Fold και για να πούμε την αλήθεια, πιστεύουμε ότι η Xiaomi στην πραγματικότητα δεν θα κατασκευάσει αυτό το smartphone. Αυτή η δευτερεύουσα οθόνη φαίνεται απλά παράταιρη.

Θα ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία αν μια τέτοια οθόνη ήταν στο πίσω μέρος, αλλά αυτό δεν έχει και πολύ νόημα. Η Xiaomi εργάζεται σε πολλά νέα πτυσσόμενα smartphone, συμπεριλαμβανομένου του Xiaomi MIX Fold 2.

Δείτε επίσης: Η επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi θα κυκλοφορήσει στις 28 Δεκεμβρίου

Πολλοί κατασκευαστές OEM smartphone σχεδιάζουν να ανακοινώσουν αναδιπλούμενα smartphone κατά την διάρκεια του έτους. Εκτός από την Xiaomi, η Samsung, η Huawei, η Google, η OPPO, η Vivo και κάποιες άλλες σχεδιάζουν να ανακοινώσουν αυτού του τύπου τις συσκευές.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS