ΑρχικήinetΗ επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi θα κυκλοφορήσει στις 28 Δεκεμβρίου

Η επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi θα κυκλοφορήσει στις 28 Δεκεμβρίου

Ακριβώς ένα χρόνο από την κυκλοφορία του Mi 11, η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο στις 28 Δεκεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Weibo. Το νέο lineup θα ονομάζεται Xiaomi 12 series, μετά την απόφαση της εταιρείας να καταργήσει σταδιακά την επωνυμία Mi νωρίτερα φέτος. Ένα teaser poster παρουσιάζει τον Κινέζο sprinter Su Bingtian, που θέτει την προσδοκία ότι η εκδήλωση είναι πιθανό να επικεντρωθεί στην κινεζική αγορά πριν οι ναυαρχίδες της Xiaomi φτάσουν στις παγκόσμιες αγορές το 2022.

Δείτε επίσης: Xiaomi: Τα μελλοντικά τηλέφωνα θα έχουν 10% περισσότερη χωρητικότητα στο ίδιο μέγεθος μπαταρίας

Xiaomi

Η σειρά 12 της Xiaοmi θα μπορούσε να περιλαμβάνει έως και τέσσερις διαφορετικές συσκευές, σύμφωνα με το Gadgets 360. Αυτές περιλαμβάνουν τα Xiaοmi 12, το 12 Pro, το 12X και το 12 Ultra, αν και είναι πιθανό να μην ανακοινωθούν όλες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Δεκεμβρίου. Η Gizmochina αναφέρει ότι στελέχη της Xiaοmi έχουν εντοπιστεί να χρησιμοποιούν τα άλλα τρία τηλέφωνα για να δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους στο Weibo.

Δείτε επίσης: Το Xiaοmi 12 θα είναι «διαθέσιμο σύντομα» με chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

Δεν υπάρχουν πολλές επίσημες λεπτομέρειες για τις επερχόμενες συσκευές, αλλά η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι θα τροφοδοτούνται από τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm. Οι εικόνες των Xiaomi 12 και 12 Pro που κοινοποιήθηκαν από τον χρήστη @UniverseIce στο Twitter δείχνουν ότι τα τηλέφωνα θα διαθέτουν κεντρικά προσανατολισμένες κάμερες. Άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές του Xiaomi 12 περιλαμβάνουν μια τριπλή πίσω κάμερα, σύμφωνα με renders που διέρρευσαν από το @OnLeaks, με κύριο αισθητήρα 50 megapixel.

Τα τηλέφωνα της Xiaomi δεν έχουν μεγάλη παρουσία στις ΗΠΑ αλλά στην Ευρώπη κατατάσσεται ως ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone και ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής Android στον κόσμο μετά τη Samsung. Η ζήτηση καθορίζεται από τηλέφωνα όπως το Xiaomi Mi 11, το οποίο προσφέρει συγκρίσιμες προδιαγραφές με τις ναυαρχίδες της Samsung σε πολύ πιο προσιτές τιμές.

Δείτε επίσης: Η Xiaοmi το 2024 θα παράγει μαζικά τα δικά της ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το Xiaomi Mi 11 κυκλοφόρησε παγκοσμίως τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, κάτι που ελπίζουμε ότι σημαίνει ότι η διεθνής έκδοση του Xiaomi 12 θα φτάσει σύντομα μετά την εκδήλωση του Δεκεμβρίου.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS