ΑρχικήinetΗ Lego αποκαλύπτει το "Lego World Map" με 11.695 κομμάτια!

Η Lego αποκαλύπτει το “Lego World Map” με 11.695 κομμάτια!

Πέρυσι, η Lego κυκλοφόρησε ένα σετ 9.036 κομματιών για τη δημιουργία της μινιατούρας ενός εντυπωσιακού ευρωπαϊκού μνημείου, του Κολοσσαίου. Αυτό το σετ ήταν το μεγαλύτερο που είχε κυκλοφορήσει η Lego. Τώρα, όμως, η εταιρεία φέρνει το Lego Art World Map, ένα σετ αποτελούμενο από 11.695 κομμάτια, που απεικονίζει τον παγκόσμιο χάρτη.

Δείτε επίσης: Legο και NASA δημιούργησαν «πιστά» αντίγραφα των Discovery/Hubble!

Δεν είναι η κλασική κατασκευή με πλαστικά τουβλάκια Lego. Η “ραχοκοκαλιά” αποτελείται από 40 διασυνδεόμενα πλακίδια που μπαίνουν μέσα σε ένα πλαίσιο. Το Lego Art World Map αποτελείται από χιλιάδες μικρά στρογγυλά πλακίδια, που μπορούν να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσουν τρεις διαφορετικές 2D εκδόσεις του παγκόσμιου χάρτη, καθεμία από τις οποίες επικεντρώνεται σε διαφορετικό μέρος του πλανήτη.

Δείτε επίσης: ARK Investment: Η εξόρυξη Bitcoin μπορεί να είναι καλή για τον πλανήτη

Ενώ οι ήπειροι είναι καλά καθορισμένες, η κατασκευή του ωκεανού εξαρτάται από τον δημιουργό. Η Lego Group δήλωσε την Τρίτη ότι “τα πλακίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τρόπο εμπνευσμένο από τη βαθυμετρική χαρτογράφηση του πυθμένα του ωκεανού ακολουθώντας τις οδηγίες κατασκευής ή οι κατασκευαστές μπορούν να εκφραστούν πιο ελεύθερα και δημιουργικά και να τοποθετήσουν τα πλακίδια όπως θέλουν“.

Δείτε επίσης: Άρης: Κρύβει έναν ωκεανό κάτω από την επιφάνειά του;

Lego World Map

Η εταιρεία λέει ότι μπορείτε να τοποθετήσετε Lego pins σε όλα τα μέρη που έχετε επισκεφτεί ή μπορείτε απλώς να κοιτάξετε τον χάρτη που έχετε δημιουργήσει και να ονειρευτείτε όλες τις τοποθεσίες που θέλετε να πάτε.

Για ακόμα καλύτερη εμπειρία, το σετ περιλαμβάνει ένα soundtrack γεμάτο ταξιδιωτικές ιστορίες από bloggers και εξερευνητές.

Το Lego Art World Map θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου στην τιμή των 250 $ (περίπου 205 €). Η Lego προτείνει το νέο set για ηλικίες 18 ετών και άνω.

Η Lego Group έχει κυκλοφορήσει σπουδαίες κατασκευές. Πρόσφατα παρουσίασε το μεγαλύτερο σετ Marvel, το Spider-Man Daily Bugle kit, 3.772 τεμαχίων, και ένα εξαιρετικά λεπτομερές σετ 2.048 τεμαχίων με το διαμέρισμα της δημοφιλούς σειράς Friends.

Ο Παγκόσμιος Χάρτης Lego είναι μια διαφορετική κατασκευή, με πλάτος 40,5 104 εκατοστά. Το Lego Art World Map θα σας κάνει να σκεφτείτε ακόμα περισσότερα μέρη για ταξίδια και διακοπές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τόσα πολλά κομμάτια, θα έχετε το χρόνο να σκεφτείτε τον επόμενο προορισμό σας!

Πηγή: CNET

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS