ΑρχικήReviewsΑνακοινώθηκε το νέο Xiaomi Mi Band 7: Ποια τα χαρακτηριστικά του

Ανακοινώθηκε το νέο Xiaomi Mi Band 7: Ποια τα χαρακτηριστικά του

Η Xiaomi κυκλοφόρησε αρκετά έξυπνα ρολόγια φέτος, όπως το Xiaomi Redmi Watch 2 Lite και το Xiaomi Watch S1 και S1 Active. Τώρα, ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα wearables της, το Xiaomi Mi Band 7, ανακοινώθηκε στην εγχώρια αγορά του brand, στην Κίνα.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi και η Leica τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσουν ένα κοινό τηλέφωνο

Xiaomi Mi Band 7

Το Band 7 είναι ο άμεσος διάδοχος του Xiaomi Mi Band 6, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Το τελευταίο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED 1,62 ιντσών. Το Mi Band 6 είχε ανάλυση οθόνης 486 x 152 pixel και ο διάδοχός του προχωρά ένα βήμα μπροστά με υψηλότερη ανάλυση οθόνης 490 x 192 pixel που εμφανίζει τα δεδομένα πιο καθαρά. Το ρολόι έχει πάνω από 100 προσαρμοσμένες όψεις και αρκετές από αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τη χρήση της μπαταρίας για να υποστηρίζουν τη νέα λειτουργία προβολής πάντα ανοιχτή. Επιπλέον, η συσκευή προσφέρει αντοχή στο νερό έως και 50 μέτρα.

Δείτε επίσης: Xiaomi Mi 12 Pro τιμή για Ελλάδα – Προσφορές σε Mi 12 και Mi 12 X

Το Mi Band 7 προσφέρει 120 αθλητικές λειτουργίες, τέσσερις φορές παραπάνω από τις 30 λειτουργίες που προσφέρει το Mi Band 6. Εκτός από τακτικές λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, κορεσμός οξυγόνου αίματος και παρακολούθηση ύπνου, η συσκευή προσφέρει και παρακολούθηση της υγείας των γυναικών (περίοδος, εγκυμοσύνη κλπ.). Επιπλέον, εάν το επίπεδο SpO2 (οξυγόνο αίματος) ενός χρήστη πέσει κάτω από το 90%, ο tracker θα δονηθεί για να τον ειδοποιήσει για την κατάσταση. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη σε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή σε άτομα που ασκούν σωματική δραστηριότητα σε μεγαλύτερα υψόμετρα.

Ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων και ειδοποιήσεων, ανάλυση αθλητικών δεδομένων, παρακολούθηση άγχους και παρακολούθηση ύπνου είναι επίσης διαθέσιμες στο Band 7. Η εταιρεία υπόσχεται ότι η μπαταρία 180mAh του wearable προσφέρει 15 ημέρες διάρκεια ζωής μπαταρίας χωρίς κλήσεις ή ενεργοποιημένες προηγμένες λειτουργίες. Πρόκειται για μια δραστική αύξηση από την μπαταρία των 125mAh που προσφέρει το Mi Band 6. Εν τω μεταξύ, η Xiaomi ισχυρίζεται ότι η μπαταρία θα χρειαστεί 2 ώρες για να φορτιστεί από το 0 στο 100%.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η διεθνής έκδοση του Xiaomi 12 Pro (κοστίζει $999)

Ενώ το tracker είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο, τα bands είναι διαθέσιμα σε έξι διαφορετικά χρώματα. Η έκδοση NFC του Xiaomi Mi Band 7 έχει οριστεί στα 44 $, ενώ η έκδοση χωρίς NFC κοστίζει 37 $. Ωστόσο, μια έκπτωση προσφέρει τις εκδόσεις NFC και μη NFC στα 42 $ και 36 $, αντίστοιχα. Εν τω μεταξύ, η ημερομηνία κυκλοφορίας για την παγκόσμια έκδοση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Αναμένουμε να ακούσουμε αυτά τα νέα τους επόμενους μήνες.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS