ΑρχικήinetGoogle Maps: Παρουσιάζει στοιχεία της μπαταρίας κατά την κοινή χρήση τοποθεσίας

Google Maps: Παρουσιάζει στοιχεία της μπαταρίας κατά την κοινή χρήση τοποθεσίας

Google Maps: Η Google εργάζεται πάνω σε μια σημαντική ενημέρωση για το Maps app, η οποία φέρνει κάποιες απαραίτητες λειτουργίες όπως τα στατιστικά στοιχεία της μπαταρίας κατά τη κοινή χρήση τοποθεσίας και σημαντικές βελτιώσεις στη μαζική μεταφορά.

Σύμφωνα με μια αναφορά που προέρχεται από την Android Police, το Google Maps 9.71 Beta app ενσωματώνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές, όπως η δυνατότητα εμφάνισης των στατιστικών στοιχείων των μπαταριών κατά τη κοινή χρήση τοποθεσίας και πολλαπλών βελτιώσεων στη μαζική μεταφορά οι οποίες δεν είναι ορατές από το χρήστη τη στιγμή της γραφής.

Αυτές οι αλλαγές έχουν ανακαλυφθεί μέσω διαγραφής του δυαδικού αρχείου APK της εφαρμογής Google Maps 7.91 Beta με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ότι η Google σχεδιάζει να προσθέσει ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό σχετικά με τη στάθμη της μπαταρίας της συσκευής όταν ο χρήστης μοιράζεται την τοποθεσία του.Google Maps

Από την άλλη, η μεγάλη ενημέρωση των Χαρτών Google θα φέρει αρκετές βελτιώσεις στη μαζική μεταφορά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημιουργίας συντομεύσεων για τους αγαπημένους σας σταθμούς τρένων, τραμ ή λεωφορείων, χρόνων άφιξης, της δυνατότητας να μοιράζεστε τα ταξίδια σας με τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας, καθώς και εναλλακτικές προτάσεις για τους χρόνους αναχώρησης.

Ορισμένοι χρήστες κάνουν λόγο και για ένα νέο screenshot κουμπί σε μια πρόσφατη έκδοση beta του Google Maps. Ενώ όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά μοιάζουν συναρπαστικά, δεν πρόκειται να εφαρμοστούν από την Google στα μελλοντικά Google Maps updates για συσκευές Android και iOS, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Μέχρι τότε, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε την πιο πρόσφατη beta έκδοση, εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη γεύση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS