ΑρχικήUpdatesAndEX Oreo 8.1: Φέρνουν εφαρμογές του Google Play Store στο PC σας

AndEX Oreo 8.1: Φέρνουν εφαρμογές του Google Play Store στο PC σας

Μια νέα ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος AndEX Oreo 8.1, ενός κλώνου του έργου Android-x86 μόλις κυκλοφόρησε και υπόσχεται στους χρήστες να εγκαταστήσουν εφαρμογές Android από το Google Play Store.

Προηγούμενες κυκλοφορίες του AndEX Oreo 8.1, που σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android Oreo δεν άφηναν τους χρήστες να εγκαταστήσουν εφαρμογές Android από το Google Play Store, αλλά μόνο μέσω ενός τρίτου διαχειριστή πακέτων που ονομάζεται Aptoide App Manager.AndEX Oreo 8.1

Ο προγραμματιστής Arne Exton μας ενημέρωσε πρόσφατα για τη διαθεσιμότητα ενός νέου AndEX Oreo 8.1 build 180202, το οποίο επιτρέπει την λειτουργία του Google Play όπως έχει προβλεφθεί, επιτρέποντας στους χρήστες να εγκαταστήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές Android χωρίς να βασίζονται σε ένα εργαλείο διαχείρισης εφαρμογών τρίτου κατασκευαστή.

Επιπλέον, η πιο πρόσφατη απελευθέρωση της σειράς AndEX Oreo 8.1 έρχεται με τρία window launchers. Πρόκειται για το Windows 10 Launcher, το Microsoft Launcher και το OO Launcher, ένα Android Oreo style launcher που προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες και βελτιώσεις σε σχέση με άλλους εκτοξευτές.

Το AndEX Oreo 8.1 build 180202 τροφοδοτείται από τον πυρήνα Linux 4.9.54 και διαθέτει το πακέτο GAPPS (Google Apps) που δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε πολλές από τις υπηρεσίες της Google. Ο προγραμματιστής της AndEX αναφέρει επίσης μια νέα μέθοδο χειροκίνητης εγκατάστασης του τελευταίου λειτουργικού συστήματος AndEX Oreo 8.1 στον υπολογιστή σας.

Εκτός από την εγκατάσταση του AndEX Oreo 8.1 στον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης να το εκτελέσετε σε VirtualBox ή VMware εικονικές μηχανές σε ζωντανή λειτουργία και βεβαίως μπορείτε να εγκαταστήσετε τις περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια Android από το Google Play Store.

Αλλά προτού αποφασίσετε να αγοράσετε το AndEX Oreo 8.1 εάν θέλετε να τρέξετε το Android 8.1 Oreo στον υπολογιστή σας, πρέπει να έχετε κατά νου ότι το Bluetooth δεν λειτουργεί και δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες Netflix ή τηλεοπτικές εκπομπές. Επίσης, φαίνεται ότι θα έχετε καλύτερη εμπειρία στο YouTube με τα προγράμματα περιήγησης  Mozilla Firefox ή Google Chrome.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS