ΑρχικήgamingMinecraft: Νέο Angry Birds DLC εμπλουτίζει το sandbox παιχνίδι

Minecraft: Νέο Angry Birds DLC εμπλουτίζει το sandbox παιχνίδι

Το Minecraft λαμβάνει ένα νέο πρόσθετο: το Angry Birds! Το νέο DLC είναι βέβαιο ότι θα φέρει περισσότερη διασκέδαση στο ήδη γεμάτο σύμπαν του Minecraft.

Ο τελευταίος συνεργάτης του Minecraft είναι τα Oreville Studios, ο δημιουργός πίσω από το δημοφιλές franchise βιντεοπαιχνιδιών, Angry Birds. Το Angry Birds ήταν ένα παιχνίδι που επέτρεπε στους παίκτες να βιώσουν την ιστορία του χαρακτήρα Red, πηγαίνοντας σε περιπέτειες προσπαθώντας να πάρουν τους φίλους τους πίσω και να βρουν τα κλεμμένα τους αυγά.

Δεδομένου ότι αυτή η συνεργασία με το Angry Birds είναι σε μορφή DLC, οι άνθρωποι μπορούν να παίξουν Angry Birds στο Minecraft. Τόσο οι μηχανισμοί όσο και οι χαρακτήρες του παιχνιδιού έχουν μεταφραστεί στον κόσμο του survival crafting.

Minecraft: Νέο Angry Birds DLC εμπλουτίζει το sandbox παιχνίδι
Minecraft: Νέο Angry Birds DLC εμπλουτίζει το sandbox παιχνίδι

Το νέο DLC του Minecraft ενσωματώνει τώρα ένα σύνολο ζώων με τα οποία μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες. Αναθέτει στους παίκτες αποστολές για να ξεκλειδώσουν νέους χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν και να απελευθερώσουν επιπλέον πουλιά από τα νύχια των κακών γουρουνιών του franchise.

Δείτε επίσης: Η Microsoft μπορεί να συμπεριλάβει διαφημίσεις σε δωρεάν παιχνίδια

Σύμφωνα με το GameSpot, το παιχνίδι θα έχει την επιλογή να παίξετε το Angry Birds στο Minecraft με τους φίλους τους σε λειτουργία cooperative. Θα υπάρχει επίσης η επιλογή είτε να παίξετε σε τυπικές αποστολές με εξερεύνηση στο παραδοσιακό στυλ Minecraft είτε σε “κλασική λειτουργία”, που θα σας επαναφέρει στο αρχικό gameplay του παιχνιδιού Angry Birds. Μόλις αποθηκευτούν, οι πρόσθετοι χαρακτήρες θα μπορείτε να παίξετε με αυτούς και η χρήση των ατομικών τους δεξιοτήτων θα είναι απαραίτητη για την ακύρωση των σχεδίων των γουρουνιών.

Αυτό το DLC του Minecraft Angry Birds είναι τώρα διαθέσιμο για 1.340 Minecoins, αλλά οι παίκτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν το Angry Birds χωρίς να πληρώσουν χρήματα μπορούν να λάβουν το Red’s Hoodie δωρεάν στο Dressing Room του παιχνιδιού.

Αυτό το Minecraft DLC που κυκλοφόρησε πρόσφατα φαίνεται να είναι κάτι που μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό για οποιονδήποτε λάτρη του franchise Angry Birds. Τα σχέδια των χαρακτήρων στο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι πολύ κοντά στην τελειότητα και γενικά δώθηκε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Με το θερμό καλωσόρισμα τόσο από την κοινότητα του Minecraft όσο και από την κοινότητα Angry Birds, οι ίδιοι οι σχολιαστές επεσήμαναν κάτι σχετικά με αυτή τη συνεργασία. Πολλοί σχολιαστές έχουν επισημάνει ότι η συνεργασία φαίνεται να έφτασε πολύ αργά, αφού τα δύο παιχνίδια κυριάρχησαν στο πολιτιστικό τοπίο στις αρχές της δεκαετίας του 2010. Ωστόσο, είναι προφανές ότι και τα δύο παιχνίδια συνεχίζουν να έχουν μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών. Οι αρχικές αξιολογήσεις του περιεχομένου με δυνατότητα λήψης (DLC) στη σελίδα του Marketplace είναι πλέον σε μεγάλο βαθμό θετικές.

Δείτε επίσης: Το Kingdom Hearts IV ανακοινώθηκε – Δείτε το νέο τρέιλερ

Παρόλο που θα φαινόταν παράξενο σε μερικούς ανθρώπους να δουν αυτό το είδος επίσημης συνεργασίας στο Minecraft, το γεγονός είναι ότι το παιχνίδι είχε στο παρελθόν licensed περιεχόμενο που βασιζόταν σε μια ποικιλία άλλων επωνυμιών βιντεοπαιχνιδιών.

Minecraft: Νέο Angry Birds DLC εμπλουτίζει το sandbox παιχνίδι
Minecraft: Νέο Angry Birds DLC εμπλουτίζει το sandbox παιχνίδι

Σύμφωνα με το Comicbook, οι παίκτες μπορούν να παίξουν Minecraft στον υπολογιστή, το PlayStation 4, το PlayStation 5, το Xbox One, το Xbox Series X|S και το Nintendo Switch.

Το Oreville Studios, ένα στούντιο που ειδικεύεται στη δημιουργία in-game περιεχομένου για το Minecraft, συνεργάστηκε με την Rovio Entertainment, τους προγραμματιστές του Angry Birds, για τη δημιουργία του DLC. Μπορείτε να το αγοράσετε από το Minecraft Marketplace για 1340 Minecoins ή λίγο λιγότερο από 10 $.

Πηγή: itechpost.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS