ΑρχικήUpdatesΤο Steam Deck update προσθέτει ρυθμίσεις απόδοσης ανά παιχνίδι

Το Steam Deck update προσθέτει ρυθμίσεις απόδοσης ανά παιχνίδι

Ο φορητός υβριδικός υπολογιστής παιχνιδιών της Valve, το Steam Deck φαίνεται πως συνεχώς γίνεται καλύτερος. Παρά τα προβλήματα αποθεμάτων, η μικρή φορητή κονσόλα παιχνιδιών υπολογιστή συνεχίζει να διασκεδάζει όσους είναι αρκετά τυχεροί έχοντας στην κατοχή τους μια κονσόλα.

Δείτε επίσης: Steam Deck Windows drivers: Είναι πλέον διαθέσιμοι

Steam Deck

Το Steam Deck έχει ακόμα πολλά μικρά προβλήματα από την στιγμή που κυκλοφόρησε, αλλά τα περισσότερα επιλύονται σταδιακά. Ένα παράδειγμα είναι τα ζητήματα των δυνατών ανεμιστήρων, τα οποία βοηθήθηκαν πολύ από μια πρόσφατη ενημέρωση.

Ευτυχώς, τα updates και τα patches συνεχίζουν να έρχονται. Το πιο πρόσφατο update που έκανε η Valve στο Steam Deck κατηγοριοποιείται ως μια μικρή ενημέρωση με ορισμένες σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα, αλλά συνοδεύεται και από προφίλ απόδοσης ανά παιχνίδι. Αυτό θα πρέπει να είναι μια τεράστια βοήθεια αφού θα επιτρέπει καλύτερα βελτιστοποιημένα παιχνίδια.

Αυτή ήταν μια από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες Steam Deck από την αρχή.

Οι σημειώσεις εξηγούν ότι αυτή η νέα δυνατότητα βρίσκεται στο μενού Quick Access Menu > Performance > Advanced View. Από εκεί οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να αλλάζουν τις ρυθμίσεις τους ανά παιχνίδι, οι οποίες θα πρέπει να αποθηκεύονται και να εφαρμόζονται αυτόματα κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού. Αυτό μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση που έχετε πάρει κάποιες κακές αποφάσεις σε αυτό το μενού ρυθμίσεων.

Δείτε επίσης: Η Epic δεν θα ενημερώσει το Fortnite για να τρέχει στο Steαm Deck

Αυτό δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να αλλάζουν πραγματικά τις ρυθμίσεις τους, κάτι που είναι μια εξαιρετική πινελιά στην φορητή κονσόλα. Τα παιχνίδια που δεν ωφελούνται πραγματικά από το full grunt μπορούν να απορριφθούν υπέρ της εξοικονόμησης μπαταρίας ή της βελτιστοποίησης της απόδοσης αλλού. Ενώ άλλα παιχνίδια που θέλετε να φαίνονται καλύτερα μπορούν να διατηρήσουν αυτές τις ρυθμίσεις ανέγγιχτες. Σε γενικές γραμμές, αυτό θα κάνει το Steam Deck ακόμα καλύτερο ταξιδιωτικό φίλο από ό,τι ήταν ήδη.

Υπάρχουν μερικές άλλες αξιοσημείωτες λειτουργίες στην τελευταία ενημέρωση. Το Steam Deck θα κλιμακωθεί αυτόματα σε εικονική ανάλυση 1280×800 όταν συνδεθεί σε μια απομακρυσμένη οθόνη που θα μπορούσε να είναι βολική για ορισμένους χρήστες. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επιδιορθώσεις πληκτρολογίου για διάφορες περιοχές και βελτιωμένη απόδοση κατά την εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών online και offline.

Δείτε επίσης: To Steam Deck της Valve θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες αρχείο με τις αλλαγές του Steam Deck.

Πηγή πληροφοριών: pcgamer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS