Πέμπτη, 28 Μαΐου, 22:14
Αρχική security Η ενημέρωση των Windows 10 KB4550945 κυκλοφόρησε με επιδιορθώσεις του Windows Update

Η ενημέρωση των Windows 10 KB4550945 κυκλοφόρησε με επιδιορθώσεις του Windows Update

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημέρωση των Windows 10 που επιδιορθώνει πολλά σφάλματα στα Windows 10, έκδοση 1909 και στα Windows 10, έκδοση 1903, συμπεριλαμβανομένου ενός ζητήματος που προκαλεί το Windows Update να σταματήσει να ανταποκρίνεται και την οθόνη κλειδώματος να σταματήσει να εμφανίζεται.

Η προαιρετική ενημέρωση KB4550945 χωρίς ασφάλεια δημοσιεύτηκε ως μέρος της προαιρετικής μηνιαίας έκδοσης “C” και συνοδεύεται από βελτιώσεις ποιότητας των Windows 10.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους μηνιαίων ενημερώσεων ποιότητας που εκδίδονται από τη Microsoft κάθε μήνα διατίθενται εδώ .

Windows

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις προαιρετικές ενημερώσεις από τον Μάιο του 2020 μπορείτε να βρείτε σε μια ανακοίνωση του κέντρου μηνυμάτων των Windows σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για τις επερχόμενες προαιρετικές εκδόσεις C και D των Windows.

Το KB4550945 θα εγκατασταθεί αυτόματα κατά τον έλεγχο για ενημερώσεις χρησιμοποιώντας το Windows Update και μπορείτε επίσης να το εγκαταστήσετε μη αυτόματα από τον Κατάλογο του Microsoft Update.

Πλήρης λίστα αλλαγών στο KB4550945

 • Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που εμποδίζει το άνοιγμα ορισμένων εφαρμογών μετά την αναβάθμιση από προηγούμενη έκδοση των Windows και εμφανίζεται ένα πλαίσιο διαλόγου εξαίρεσης Bad Image.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις για συσκευές που χρησιμοποιούν εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που σας εμποδίζει να συνεχίσετε ένα παιχνίδι Microsoft Xbox σε μια συσκευή Windows μετά την αναβάθμιση από μια προηγούμενη έκδοση των Windows.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που αναγκάζει ένα πλαίσιο που περιέχει πολλές γραμμές κειμένου να σταματήσει να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα σενάρια.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που εμποδίζει την εμφάνιση του πληκτρολογίου αφής κατά τη σύνδεση όταν ο χρήστης ζητά τον κωδικό πρόσβασης.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που εμποδίζει το άνοιγμα του πληκτρολογίου αφής σε εφαρμογές Universal Windows Platform (UWP) όταν είναι συνδεδεμένες συσκευές USB.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που εμφανίζει εσφαλμένες ιδιότητες φακέλου στην Εξερεύνηση αρχείων όταν η διαδρομή είναι μεγαλύτερη από MAX_PATH.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που αποτρέπει την εμφάνιση της σωστής οθόνης κλειδώματος όταν ισχύουν όλα τα ακόλουθα:
 • Η πολιτική GPO “Computer Configuration\Windows Settings\Security Settings\Local Policies\Security Options\Interactive Logon: Do not require Ctrl+Alt+Del Computer” είναι απενεργοποιημένη.
 • Η πολιτική GPO  “Computer Configuration\Administrative Templates\System\Logon\Turn off app notifications on the lock screen” είναι ενεργοποιημένη.
 • Το κλειδί μητρώου HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System\DisableLogonBackgroundImage έχει οριστεί σε 1.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δημιουργεί μη αναμενόμενες ειδοποιήσεις που σχετίζονται με την αλλαγή των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων εφαρμογής.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που κάνει την οθόνη σύνδεσης να είναι θολή.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που αναγκάζει το Windows Update να σταματήσει να αποκρίνεται όταν ελέγχετε για ενημερώσεις.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που εμποδίζει το άνοιγμα της σελίδας Sign in options χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις ms: signinoptions-launchfingerprintenrollment Uniform Resource Identifier (URI).
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας Bluetooth σε συσκευές Microsoft Surface Pro X.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που προκαλεί σφάλμα διακοπής KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE (139) όταν τα Windows ξαναρχίζουν από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας και ενεργοποιούν ορισμένα ακουστικά Bluetooth.
 • Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα αξιοπιστίας στο WDF01000.sys.
 • Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που προκαλεί σφάλμα στο logman.exe. Το σφάλμα είναι, “Απαιτείται λογαριασμός χρήστη για τη δέσμευση των τρεχουσών Data collector Set properties.”
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που εμποδίζει τους χρήστες να ορίσουν τα REG_EXPAND_SZ κλειδιά σε ορισμένα αυτοματοποιημένα σενάρια.
 • Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που προκαλεί διαρροή μνήμης στη διαδικασία LsaIso.exe όταν ο server βρίσκεται κάτω από ένα βαρύ φορτίο ελέγχου ταυτότητας και έχει ενεργοποιηθεί το Credential Guard.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που προκαλεί την αποτυχία της προετοιμασίας της μονάδας αξιόπιστης πλατφόρμας (TPM) με το σφάλμα συμβάντος συστήματος 14 και εμποδίζει την πρόσβαση των Windows στο TPM.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που προκαλεί χρονικό όριο και αποτυχία επικοινωνίας με το TPM.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που αποτρέπει το hash signing χρησιμοποιώντας το Microsoft Platform Crypto Provider για TPM από τη σωστή λειτουργία. Αυτό το ζήτημα μπορεί επίσης να επηρεάσει το λογισμικό δικτύωσης, όπως εφαρμογές VPN.
 • Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που εμποδίζει τις εφαρμογές που εκτελούνται σε περιβάλλον Azure Active Directory να λαμβάνουν ειδοποιήσεις αλλαγής λογαριασμού. Αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε το Web Account Manager (WAM) και το WebAccountMonitor API.
 • Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που προκαλεί τη διακοπή της λειτουργίας των συστημάτων με έναν κώδικα διακοπής 0x3B κατά την εκτέλεση ενός δυαδικού συστήματος που υπογράφεται από ένα ανακληθέν πιστοποιητικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

Οι αναβαθμίσεις και τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10 2004!

Από σήμερα ξεκίνησε η κυκλοφορία της νέας ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10, γνωστή ως "Windows 10 2004" ή "Windows 10 May 2020",...

Ποιες είναι οι αγαπημένες γλώσσες προγραμματισμού για το 2020;

Το Stack Overflow, ένα από τα μεγαλύτερα sites για programming Q&A, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από το Developer...

Η γερμανική κυβέρνηση προτρέπει τους χρήστες του iOS να διορθώσουν τα κρίσιμα ελαττώματα της εφαρμογής Mail

Η γερμανική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο προέτρεψε σήμερα τους χρήστες iOS να εγκαταστήσουν αμέσως τις ενημερώσεις ασφαλείας iOS και iPadOS που...

Instagram: Ενίσχυση εισοδήματος δημιουργών με διαφημίσεις στο IGTV

To Instagram φέρνει διαφημίσεις και στο IGTV, με το 55% των εσόδων να διατίθεται στους δημιουργούς. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε την...

Τα Windows 10 2004 συνοδεύονται από υποστήριξη Wi-Fi 6 και WPA3

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 10, έκδοση 2004 συνοδεύονται από υποστήριξη Wi-Fi 6 και WPA3 για gigabit ταχύτητες και καλύτερη απόδοση,...

Το CoreOS Container Linux της Red Hat φτάνει στο τέλος του

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Benjamin Gilbert, τεχνικό του Fedora CoreOS, η υποστήριξη του CoreOS Container Linux,...

Ο Donald Trump απειλεί να κλείσει τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

Όπως δήλωσε σε ένα πρόσφατο tweet του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, σκοπεύει να αλλάξει τον...

Αγωγή στη Google για τις πρακτικές παρακολούθησης χρηστών

Η Google δέχτηκε μια αγωγή από τον γενικό εισαγγελέα της Αριζόνα, Mark Brnovich, σχετικά με τις πρακτικές...

Michigan State University: Δέχτηκε ransomware επίθεση!

Οι hackers που βρίσκονται πίσω από το NetWalker ransomware, γνωστό και ως Mailto, ανακοίνωσαν ότι έχουν μολύνει...

Linux Kodachi: Κυκλοφόρησε η έκδοση v7.0 με πολλές νέες εφαρμογές

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Linux Kodachi. Αν και δεν είναι αρκετά γνωστό, το λειτουργικό αυτό...