ΑρχικήsecurityΟι 5 καλύτερες εφαρμογές VPN για Android συσκευές

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές VPN για Android συσκευές

Η χρήση του διαδικτύου και οι επικοινωνίες μέσω mobile συσκευών δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο νομίζετε. Επενδύστε σε μια εφαρμογή Eικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN) για την Android συσκευή σας και προστατεύστε τα δεδομένα σας από διαφημιστές, επιτιθέμενους και κατασκόπους.

εφαρμογές VPN

Η χρήση VPN εξασφαλίζει ότι η σύνδεση της συσκευής σας στο διαδίκτυο είναι ασφαλής και ότι όλα τα δεδομένα που ανταλλάσσονται είναι κρυπτογραφημένα και ασφαλή από την πρόσβαση τρίτων. Αυτό σημαίνει ότι η κίνηση σας είναι εντελώς κρυπτογραφημένη, και ακόμη και αν τα δεδομένα σας έχουν υποκλαπεί δεν θα είναι σε θέση να αποκωδικοποιηθούν.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές VPN για Αndroid που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προστατεύσετε αποτελεσματικά τις επικοινωνίες σας. Ακολουθούν 5 εφαρμογές που σας παρέχουν ανώνυμη πλοήγηση με απόλυτη ασφάλεια:

1) NordVPN ($ 11.95)

Το NordVPN είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κρατήσετε το traffic σας ασφαλές, χάρη στο φιλικό περιβάλλον του, τον μεγάλο αριθμό εξυπηρετητών (συμπεριλαμβανομένων των εξειδικευμένων servers), και την ταχεία απόδοσή του.

2) Private Internet Access VPN ($ 6.95)

Mπορεί το interface της συγκεκριμένης εφαρμογής να μην είναι πολλά υποσχόμενο, όμως πρόκειται για μια από τις πιο ισχυρές υπηρεσίες VPN για Android, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά και τους χιλιάδες servers σε όλο τον κόσμο.

3) KeepSolid VPN Unlimited ($ 4.99)

Με αρκετά προσιτή τιμή, το KeepSolid VPN κάνει καλά τη δουλειά του και προστατεύει το mobile traffic σας από τα αδιάκριτα βλέμματα, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά του, αν και κάποιες φορές είναι αρκετά ασταθές και αργό.

4) Hide My Ass VPN ($ 9.99)

Μια εύχρηστη εφαρμογή εικονικού ιδιωτικού δικτύου για Android, με φιλικό interface, η οποία στερείται ωστόσο σε ταχύτητα, σε σύγκριση με άλλες ανταγωνιστικές εφαρμογές.

5) Spotflux VPN ($ 4.99)

Η εφαρμογή Spotflux VPN Android προσφέρει αξιοπρεπείς ταχύτητες και προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά η εμπειρία του χρήστη παρεμποδίζεται από τον μικρό αριθμό servers και το πολλές φορές αναξιόπιστο interface.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS