ΑρχικήHow ToΠώς μπορείτε να κατεβάσετε το Windows 10 2004 ISO;

Πώς μπορείτε να κατεβάσετε το Windows 10 2004 ISO;

Η Microsoft ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το Windows 10 2004 build 19041.207 είναι η τελική έκδοση RTM και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα ως ενημέρωση των Windows 10 του Μαΐου 2020. Για όσους θέλουν να κατεβάσουν ένα αρχείο ISO και να εκτελέσουν μία καθαρή εγκατάσταση του Windows 10 2004, πριν αυτό κυκλοφορήσει, μπορούν να ακολουθήσουν τα βήματα που αναφέρονται στη συνέχεια.

Για όσους δεν γνωρίζουν τί είναι μια εικόνα ISO, πρόκειται για πιστά αντίγραφα ενός DVD τα οποία είναι αποθηκευμένα σε ένα αρχείο εικόνας δίσκου. Αυτό το αρχείο ISO μπορεί στη συνέχεια να εγγραφεί σε άλλο DVD δημιουργώντας έτσι ένα αντίγραφο του πρωτοτύπου, να τοποθετηθεί ως γράμμα μονάδας δίσκου στα Windows ή να εξαχθεί από ένα πρόγραμμα όπως το 7-Zip για πρόσβαση στα αρχεία που περιέχονται σε αυτό.

Πώς μπορείτε να κατεβάσετε το Windows 10 2004 ISO
Δεδομένου ότι η ενημέρωση του Μαΐου 2020 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, πρέπει να κατεβάσετε το Windows 10 2004 ISO από το site του Windows Insider. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Insider δεν χρεώνεται, ενώ σας επιτρέπει να έχετε preview πρόσβαση στις επερχόμενες εκδόσεις των Windows 10. Σας επιτρέπει επίσης να κατεβάσετε το Windows 10 ISO για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 10 που κυκλοφορούν.

Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider και να κατεβάσετε το πιο πρόσφατο Windows 10 2004 ISO, μπορείτε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  • Μεταβείτε στο site του προγράμματος Windows Insider, κάντε κλικ στο κουμπί “Γίνε Insider” και εγγραφείτε στο πρόγραμμα.
  • Μόλις τελειώσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας Windows και μεταβείτε στη σελίδα Λήψεις προεπισκόπησης του Windows Insider.
  • Σε αυτήν τη σελίδα, κάντε scrolling προς τα κάτω μέχρι να δείτε μια ενότητα με τίτλο «Επιλογή έκδοσης» με ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού «Επιλογή έκδοσης» και επιλέξτε «Windows 10 Insider Preview (SLOW) – Build 19041». Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Επιβεβαίωση.

Το site θα σας ζητήσει να επιλέξετε τη γλώσσα σας και, στη συνέχεια, πατάτε ξανά το κουμπί Επιβεβαίωση. Τέλος, το site θα παρουσιάσει δύο συνδέσμους λήψης που θα λήξουν εντός 24 ωρών. Επιλέξτε την κατάλληλη έκδοση των Windows 10 που θέλετε να κατεβάσετε. Για τους περισσότερους χρήστες, η λήψη της έκδοσης 64-bit είναι η καλύτερη επιλογή. Μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο λήψης, θα γίνει λήψη ενός αρχείου ISO 5 GB στον υπολογιστή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει πολλή ώρα, ανάλογα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Τί πρέπει να κάνετε με το ISO
Όταν κατεβάσετε το ISO, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αναβάθμιση του υπάρχοντος λειτουργικού σας συστήματος Windows 10 ή να πραγματοποιήσετε καθαρή εγκατάσταση του Windows 10 2004 σε νέο υπολογιστή. Για καθαρή εγκατάσταση, πρέπει να έχετε διαθέσιμο έναν κωδικό προϊόντος των Windows 10. Πριν χρησιμοποιήσετε το ISO, θα θελήσετε πρώτα να το εγγράψετε σε ένα κενό DVD. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μονάδα εκκίνησης USB από το ISO και να τη χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το ISO είναι για το Windows 10 2004 build 19041.84. Για να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο τελικό Windows 10 2004 RTM, πρέπει πρώτα να το εγκαταστήσετε με αυτό το ISO και, στη συνέχεια, να κάνετε μια γρήγορη ενημέρωση των Windows για να εγκαταστήσετε την συνολική ενημερωμένη έκδοση KB4550936. Μόλις εγκατασταθεί αυτή η ενημερωμένη έκδοση, θα βρεθείτε στην έκδοση Windows 10 2004 build 19041.207, η οποία είναι η τελική έκδοση RTM.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS