ΑρχικήinetDVD screeners time: κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα

DVD screeners time: κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα

Τα πρώτα πειρατικά DVD screeners μόλις άρχισαν να κυκλοφορούν σε διάφορα πειρατικά sites. Φέτος το πρώτο που κυκλοφόρησε είναι το Green Book, το οποίο ακολούθησε σχεδόν αμέσως το Ralph Breaks the Internet.

Η ομάδα Hive-CM8 που τα διέθεσε αναφέρει ότι η πρόκληση είναι μεγαλύτερη πρόκληση φέτος, καθώς έχασε πρόσβαση σε σημαντικές επαφές της, σύμφωνα με το Torrentfreak.

DVD screeners time

Για όσους δεν γνωρίζουν προς το τέλος του έτους, τα DVD screeners αποστέλλονται σε διάφορους που ψηφίζουν για τα Όσκαρ.
Είναι μια στιγμή που την περιμένουν οι πειρατές, καθώς ελπίζουν να αποκτήσουν νωρίτερα τις ταινίες της χρονιάς, κάτι που κατά παράδοση συμβαίνει κάθε χρόνο.

Φέτος όμως η αναμονή ήταν αρκετά μεγάλη, αλλά η ομάδα Hive-CM8 για άλλη μια φορά φαίνεται να διέθεσε το Green Book, ενώ συνεχίζει να παίζει στους κινηματογράφους.

“Λοιπόν, ένας χρόνος πέρασε και είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που όλοι περιμένουν. SCREENER Time. Ως συνήθως, μας αρέσει να μοιραζόμαστε με φίλους σε όλο τον κόσμο”, αναφέρει η ομάδα.

Πριν από τρία χρόνια μετά από μια μαζική κυκλοφορία screeners, πριν από την κυκλοφορία τους στους κινηματογράφους, η ομάδα έγινε στόχος επίσης μαζικών αντιδράσεων από την βιομηχανία του θεάματος. Έτσι η ομάδα φέτος φαίνεται να δίνει περισσότερη προσοχή στο χρονοδιάγραμμα. Στην περίπτωση αυτή, επιλέχθηκε η ταινία Green Book επειδή έχει ήδη υπερβεί κατά πολύ τον προϋπολογισμό της.

Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο βαθμό έχουν πρόσβαση οι πηγές της Hive-CM8. Η ομάδα προφανώς έχασε την πρόσβαση στο email της και στην ιστοσελίδα της, κάτι που σημαίνει ότι έχει χάσει πολλές σημαντικές επαφές.

“Δεδομένου ότι χάσαμε τον ιστότοπό μας/το ταχυδρομείο και και δεν είχαμε backup όλες μας οι επαφές εξαφανίστηκαν. Έτσι φέτος είναι πολύ πιο περίπλοκα τα πράγματα. Θέλουμε να τα κάνουμε όπως πριν, αλλά θα χρειαστεί χρόνος.”

Η ομάδα Hive-CM8 ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να έρθει σε επαφή με τον “φίλο στο δρόμο.”

Λίγο μετά το Green.Book.2018.DVDScr.Xvid.AC3.HQ.Hive-CM8, η EVO κυκλοφόρησε ένα πειρατικό DVD screener του Ralph Breaks the Internet. Σύμφωνα με την EVO, απέκτησαν το αντίγραφο πριν από δύο εβδομάδες και σχεδίαζαν να το κυκλοφορήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά καθυστέρησαν λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Η EVO προφανώς διατηρεί τις πηγές της ανώνυμες, αλλά ευχαριστεί ανοιχτά το “MrSpy” για το ότι “risking his balls.”
Η ομάδα τονίζει ότι διαρροή των DVD screeners δεν βλάπτει το Hollywood, αλλά δίνει σε όλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν ταινίες που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες με άλλα μέσα.

“Η σεζόν DVDSCR δεν αφορά τη διαρροή και τη βλάβη των ίδιων των στούντιο. Πρόκειται για την παροχή μιας ευκαιρίας σε όλους να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν μερικές από τις ταινίες που δεν υπάρχουν ακόμη και στους τοπικούς τους κινηματογράφους”.

Είμαστε σίγουροι ότι το Hollywood διαφωνεί, αλλά τα κινηματογραφικά στούντιο θα δυσκολευτούν να βάλουν το τζίνι πίσω στο μπουκάλι τώρα που κυκλοφόρησε το Green Book και το Ralph Breaks the Internet.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS