ΑρχικήHow ToΠώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο σε άλλη οθόνη στα Windows 11

Πώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο σε άλλη οθόνη στα Windows 11

Εάν εκτελείτε πολλές οθόνες στα Windows 11, είναι εύκολο να μετακινήσετε ένα υπάρχον παράθυρο εφαρμογής ανάμεσα σε δύο ή περισσότερες οθόνες. Δείτε παρακάτω πώς να το κάνετε, χρησιμοποιώντας το ποντίκι ή μια συντόμευση πληκτρολογίου.

Δείτε επίσης: Πως να κάνω Backup Windows 11 και 10 με File history και OneDrive

παράθυρο

Για να μετακινήσετε παράθυρα ανάμεσα σε περισσότερες από μία οθόνες, θα χρειαστείτε μια ειδική λειτουργία πολλαπλών οθονών που ονομάζεται “Extend“, η οποία επεκτείνει την επιφάνεια εργασίας σας σε όλες τις διαθέσιμες οθόνες. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε Windows+P στο πληκτρολόγιό σας για να ανοίξετε το μενού «Προβολή». Επιλέξτε “Επέκταση” στο μενού όταν εμφανιστεί.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένα παιχνίδια που υποστηρίζουν πολλαπλές οθόνες έχουν τις δικές τους ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών εντός του παιχνιδιού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη λειτουργία ρυθμίσεων του παιχνιδιού για επιλογές εμφάνισης αφού μεταβείτε στη λειτουργία επέκτασης για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν σωστά.

Δείτε ακόμα: Windows 11 ασφάλεια: Πόσο ασφαλής είναι ο κωδικός πρόσβασης σας;

Με αυτή τη λειτουργία επέκτασης, είναι εύκολο να μετακινήσετε τα παράθυρα εφαρμογών μεταξύ δύο ή περισσότερων οθονών με το ποντίκι σας. Κάντε κλικ στη γραμμή τίτλου του παραθύρου που θέλετε να μετακινήσετε και σύρετέ το στην άκρη της οθόνης προς την οθόνη προορισμού. Όταν το παράθυρο συναντήσει την άκρη της πρώτης οθόνης, θα αρχίσει να εμφανίζεται στην άλλη οθόνη. Αφήστε το κουμπί του ποντικιού μόλις το παράθυρο της εφαρμογής βρεθεί εκεί που θέλετε.

Windows 11

Για να αντιστρέψετε τη διαδικασία, απλώς σύρετε ξανά το παράθυρο πίσω στην άκρη της οθόνης.

Δείτε επίσης: Νέα χαρακτηριστικά έρχονται σύντομα στα Windows 11

Στα Windows 11, μπορείτε επίσης να μετακινήσετε ένα παράθυρο σε άλλη οθόνη άμεσα χάρη σε μια εύχρηστη συντόμευση πληκτρολογίου:

  • Για να μετακινήσετε ένα παράθυρο σε μια οθόνη προσανατολισμένη στα αριστερά της τρέχουσας οθόνης σας, πατήστε Windows + Shift + Αριστερό βέλος.
  • Για να μετακινήσετε ένα παράθυρο σε μια οθόνη προσανατολισμένη στα δεξιά της τρέχουσας οθόνης σας, πατήστε Windows + Shift + Δεξί βέλος.

Αυτή η μέθοδος συντόμευσης πληκτρολογίου λειτουργεί σε όσες οθόνες έχετε συνδέσει στον υπολογιστή σας. Εάν ένα παράθυρο φτάσει στην οθόνη με τον υψηλότερο αριθμό ενώ κινείται, θα τυλιχτεί και θα εμφανιστεί στην οθόνη με τον χαμηλότερο αριθμό και αντίστροφα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS