ΑρχικήReviewsΤο νέο ποντίκι Basilisk V3 της Razer κυκλοφόρησε με πολλές δυνατότητες

Το νέο ποντίκι Basilisk V3 της Razer κυκλοφόρησε με πολλές δυνατότητες

Το νέο ενσύρματο gaming ποντίκι Basilisk V3 της Razer κυκλοφόρησε με περισσότερες δυνατότητες από τον προκάτοχό του, καθώς και ελαφρώς χαμηλότερη τιμή. Κυκλοφορεί τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Razer, Amazon και Best Buy στην τιμή των 69,99 $, μια πτώση τιμής 10 $ από γενιά σε γενιά.

Δείτε επίσης: Κίνα για gaming: Τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν μέχρι 3 ώρες/εβδομάδα

Basilisk V3 Razer

Δείτε επίσης: Η Razer ανακοίνωσε το απόλυτο gaming laptop Blade 14

Ο τροχός κύλισης του φιλοξενεί τις μεγαλύτερες βελτιώσεις, δανειζόμενος ένα τέχνασμα από τα G502 Lightspeed και G502 Hero της Logitech. Ένα κουμπί τοποθετημένο δίπλα στον τροχό του Basilisk V3 μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ μιας κλιμακωτής λειτουργίας scroll που προσφέρει απτική ανατροφοδότηση και μιας λειτουργίας δωρεάν περιστροφής που σας επιτρέπει να κατεβείτε ελεύθερα στη σελίδα. Υπάρχει επίσης μια προαιρετική λειτουργία στο software Razer Synapse που εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ των δύο λειτουργιών ανάλογα με την αδράνεια του scroll σας, ενεργοποιώντας τη λειτουργία ελεύθερης περιστροφής με πολλή ισχύ ή διατηρώντας την χαραγμένη κατά τη διάρκεια πιο χαλαρού scrolling line-by-line.

Δείτε επίσης: Τεχνολογία επόμενης γενιάς στο Chrome 94 beta για καλύτερο gaming

Η αλλαγή που καθιστά δυνατή τη διάκριση του Basilisk V3 από το V2 είναι ο νέος φωτισμός Chroma RGB, ένα από τα κορυφαία στυλ της Razer. Το λογότυπο Razer, η επένδυση του τροχού κύλισης και η translucent επένδυση στο κάτω μέρος του ποντικιού μπορούν να φωτιστούν. Επίσης, το κουμπί εναλλαγής ευαισθησίας DPI που έχει τοποθετηθεί στο πλάι είναι “fixed” στο V3, ενώ ήταν προαιρετικό στο V2. Στο V3 λείπει το κάτω dial του V2 που ρυθμίζει την ένταση του τροχού κύλισης, αλλά η νέα επιλογή δωρεάν περιστροφής είναι μια άξια επιλογή αντικατάστασης.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Razer καταβάλλει περισσότερη προσπάθεια για να προσελκύσει ένα περισσότερο κοινό. Ενώ το Basilisk V3 είναι ξεκάθαρα ένα ποντίκι gaming όσον αφορά τις προδιαγραφές και τη συνολική σχεδίαση, μπορεί να απευθύνεται και σε άλλους χρήστες που επιθυμούσαν το Pro Click της Razer να εστιάζει περισσότερο στην παραγωγικότητα με τόσες πολλές δυνατότητες όσο αυτό το ενσύρματο ποντίκι.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS