ΑρχικήHow ToΠώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ενός iPhone 13

Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ενός iPhone 13

Εάν σκοπεύετε να χαρίσετε ή να πουλήσετε την iPhone 13 συσκευή σας, θα πρέπει πρώτα να διαγράψετε εντελώς τα δεδομένα και τις πληροφορίες του λογαριασμού σας. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως “επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων” και είναι εύκολο να το κάνετε στις Ρυθμίσεις για iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhοne 13 Pro και iPhone 13 Pro Max.

iphone 13

Δείτε επίσης: iPhone 13: Πότε θα λυθεί η έλλειψη ακύρωσης θορύβου για τηλεφωνικές κλήσεις;

Κάθε φορά που κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μία καλή ιδέα είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone 13 σας. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Finder σε Mac, το iTunes σε Windows ή το iCloud. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τα δεδομένα του iPhone 13 απευθείας σε μια νέα συσκευή, χρησιμοποιώντας το Quick Start.

Εάν πρόκειται να παραδώσετε το iPhοne 13 σας σε έναν νέο κάτοχο, θα πρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε το “Find My iPhone”, το οποίο παρακολουθεί την τοποθεσία του iPhone σας εάν κλαπεί ή χαθεί. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε το όνομα του λογαριασμού σας κοντά στην κορυφή. Στο Apple ID, μεταβείτε στο Find My > Find My iPhone και γυρίστε το διακόπτη δίπλα στο “Find My iPhone” στη θέση “Off“.

Δείτε ακόμα: Χρήστες iPhone δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο WhatsApp

εργοστασιακές ρυθμίσεις

Για να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο στο iPhοne 13 και να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ανοίξτε πρώτα την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

  • Στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε “Γενικά“.
  • Στο Γενικά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε “Μεταφορά ή επαναφορά iPhone“.
  • Στις ρυθμίσεις μεταφοράς ή επαναφοράς, πατήστε «Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων».
  • Στην επόμενη οθόνη, επιβεβαιώστε πατώντας «Συνέχεια».

Δείτε επίσης: iPhone/iPad: Πώς να βρείτε τα αρχεία που έχετε κατεβάσει

Εάν είναι απαραίτητο, εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας ή τον κωδικό πρόσβασης Apple ID. Η διαδικασία επαναφοράς θα ξεκινήσει άμεσα. Όταν ολοκληρωθεί, θα δείτε μια οθόνη καλωσορίσματος που θα επιτρέψει σε εσάς ή στον επόμενο κάτοχο να ρυθμίσετε τη συσκευή από την αρχή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS