ΑρχικήHow ToWindows 11: Πώς να ορίσετε ποια εικονίδια θα εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας...

Windows 11: Πώς να ορίσετε ποια εικονίδια θα εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας σας;

Windows 11 επιφάνεια εργασίας

Από προεπιλογή, τα Windows 11 δεν εμφανίζουν ειδικά εικονίδια (όπως τα “This PC” ή “Recycle Bin”) στην επιφάνεια εργασίας σας. Ωστόσο, εάν θέλετε αυτά ή άλλα ειδικά εικονίδια, για να έχετε μια πιο κλασική εμφάνιση των Windows, μπορείτε τα προσθέσετε εύκολα στην επιφάνεια εργασίας σας. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το κάνετε.

Δείτε επίσης: Windows 11: Με το νέο feature “Voice Access” μπορείτε να ελέγχετε το OS με τη φωνή σας

Αρχικά, κάντε δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο στην επιφάνεια εργασίας. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε το Personalize.

Θα ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις των Windows στη σελίδα “Personalization“. Στη λίστα των κατηγοριών σχετικά με το Personalization, κάντε κλικ στην επιλογή “Themes“.

Εκεί (στα Themes) πηγαίνετε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο “Desktop Icon Settings“.

Θα εμφανιστεί ένα ειδικό παράθυρο με τίτλο “Desktop Icon Settings“. Χρησιμοποιώντας την ενότητα “Desktop Icons” (στο επάνω μέρος του παραθύρου), επιλέξτε τα ειδικά εικονίδια που θέλετε να εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας στα Windows 11. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δείτε τον Κάδο Ανακύκλωσης στην επιφάνεια εργασίας σας, επιλέξτε “Recycle Bin”. Όταν επιλέξτε όλα τα εικονίδια που θέλετε, κάντε κλικ στο “OK“.

Windows 11 εικονίδια

Το παράθυρο θα κλείσει. Μπορείτε επίσης να κλείσετε και τις Ρυθμίσεις. Κοιτάξτε την επιφάνεια εργασίας σας και θα δείτε τα ειδικά εικονίδια που επιλέξατε.

Δείτε επίσης: Windows 10/Windows 11: Πώς να μετατρέψετε εικόνες PNG σε PDF;

Εάν αργότερα, θέλετε να αφαιρέσετε από την επιφάνεια εργασίας κάποια από αυτά εικονίδια, μπορείτε απλά να πάτε στα Settings > Personalization > Themes > Desktop Icon Settings εργασίας και να καταργήστε την επιλογή των εικονιδίων που δεν θέλετε πλέον να βλέπετε.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα κλασικά Screen Savers στα Windows 11

Επιπλέον, αν θέλετε να αποκρύψετε όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας σας στα Windows 11, κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή “View” και πατήστε την επιλογή “Show Desktop Icons“. Θα γίνει αλλαγή και πλέον δεν θα φαίνεται κανένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας.

Πηγή: How-to-geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS