ΑρχικήinetTesla Cybertruck: Θα καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι το επόμενο έτος

Tesla Cybertruck: Θα καθυστερήσει τουλάχιστον μέχρι το επόμενο έτος

Το Cybertruck της Tesla θα καθυστερήσει «μέχρι το επόμενο έτος», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Elon Musk σε μία ανακοίνωση για τα κέρδη της εταιρείας την Τετάρτη. Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει προηγούμενες αναφορές, ότι το ηλεκτρικό φορτηγό θα έχανε την προηγούμενη ημερομηνία παραγωγής του στα τέλη του 2022.

Tesla Cybertruck

Δείτε επίσης: Η Tesla αφαίρεσε οποιαδήποτε αναφορά για το 2022 από το Cybertruck site

«Εάν εισάγαμε νέα οχήματα, η συνολική μας παραγωγή οχημάτων θα μειωθεί», είπε ο Musk. «Δεν θα παρουσιάσουμε νέα μοντέλα οχημάτων φέτος».

Όταν ρωτήθηκε για το τι άλλο εμποδίζει το Cybertruck εκτός από την παραγωγή μπαταριών, ο Musk είπε ότι η τιμολόγηση και το τι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι άνθρωποι για την τεχνολογία που περιλαμβάνεται στο όχημα είναι το κύριο θέμα. «Πώς θα κάνουμε το Cybertruck προσιτό;» δήλωσε. Το Cybertruck είχε αρχικά τιμή εκκίνησης 39.900 $ στην εκδήλωση αποκάλυψής του το 2019.

Ο Musk ρωτήθηκε επίσης για τη διαθεσιμότητα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου 25.000 δολαρίων, στο οποίο απάντησε: «Δεν εργαζόμαστε επί του παρόντος σε ένα αυτοκίνητο 25.000 δολαρίων». Ο Musk υπόσχεται εδώ και χρόνια ένα Tesla χαμηλού κόστους, βασισμένο εν μέρει στο έργο της εταιρείας να μειώσει το κόστος παραγωγής μπαταριών.

Δείτε ακόμα: Το Dogecoin εκτινάσσεται αφού η Tesla το δέχτηκε για ορισμένα εμπορεύματα

καθυστερήσει

«Κάποια στιγμή θα το κάνουμε. Έχουμε αρκετά στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο Musk. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, ρωτήθηκε επίσης για το πώς η εταιρεία σχεδιάζει να πουλήσει περισσότερα αυτοκίνητα χωρίς μια πιο προσιτή επιλογή. Ο ίδιος απάντησε: «Εάν η τιμή των αυτοκινήτων μας δεν αλλάξει καθόλου, θα πουλούσαμε ό,τι μπορούμε να φτιάξουμε

Οι ενδείξεις ότι το Cybertruck θα καθυστερούσε προέκυψαν αρχικά τον περασμένο Αύγουστο, όταν άλλαξε η σελίδα online κρατήσεων και στη συνέχεια αποσύρθηκε από τον ιστότοπο. Ο Musk είπε στις αρχές του 2021 ότι λίγα φορτηγά θα παραδίδονταν στους πελάτες μέχρι το τέλος του ίδιου έτους, αλλά δεν έγιναν ποτέ παραδόσεις.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Η Tesla θα επενδύσει $10 δισεκατομμύρια στο Gigafactory Texas

Το Cybertruck έχει ήδη υποστεί κάποιες αλλαγές από την αποκάλυψή του συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης ενός κωμικά μεγάλου μεγέθους μονού υαλοκαθαριστήρα, παραδοσιακών αναδιπλούμενων καθρεπτών και αόρατων χειρολαβών θυρών σύμφωνα με ένα βίντεο που διέρρευσε αυτή την εβδομάδα.

Ο Musk έγραψε επίσης στο Twitter ότι οδηγούσε το πιο πρόσφατο πρωτότυπο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS