ΑρχικήinetSamsung: Ανακοίνωσε νέες εκδόσεις του Smart Monitor

Samsung: Ανακοίνωσε νέες εκδόσεις του Smart Monitor

Σε επέκταση της σειράς Smart Monitor προχωρά η Samsung. Η σειρά οθονών για έξυπνους υπολογιστές, η οποία τροφοδοτείται από την Tizen, περιλαμβάνει τώρα ένα μοντέλο 4K M7 43 ιντσών, καθώς και ένα 1080p M5 24 ιντσών, σηματοδοτώντας τις μεγαλύτερες και μικρότερες έξυπνες οθόνες που θα είναι διαθέσιμες μέχρι σήμερα.

Samsung Smart Monitor

Δείτε επίσης: Η Samsung αυξάνει τις επενδύσεις σε επιχειρήσεις chip logic

Η Samsung παρουσίασε το Smart Monitor πέρυσι και την περιγράφει ως μία οθόνη «do-it-all» σχεδιασμένη τόσο για εργασία όσο και για ψυχαγωγία. Οι οθόνες διαθέτουν ενσωματωμένα ηχεία και λειτουργίες έξυπνης τηλεόρασης μέσω της πλατφόρμας Tizen της Samsung, που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελείτε εφαρμογές βίντεο όπως το Netflix απευθείας στη συσκευή, καθώς και λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και εργασίας όπως το Office 365.

Δείτε ακόμα: Η Samsung θα κατασκευάσει τηλεοράσεις OLED με πάνελ LG;

Οι έξυπνες οθόνες διαθέτουν τηλεχειριστήριο που είναι συμβατό με την Alexa, το Google Assistant και το Bixby και παρέχουν επίσης ασύρματη υποστήριξη για το DeX, ένα περιβάλλον σε στιλ επιτραπέζιου υπολογιστή της Samsung, που λειτουργεί σε smartphone Galaxy.

Η σειρά M7 περιλαμβάνει τώρα επιλογές 4K 43 και 32 ιντσών. Η σειρά M5 χρησιμοποιεί πάνελ 1080p και διατίθεται σε μεγέθη 24 ιντσών, 27 ιντσών και 32 ιντσών. Η Samsung παρουσίασε επίσης μια λευκή έκδοση του Smart Monitor 27 ιντσών και του M5 32 ιντσών.

Δείτε επίσης: Samsung: Η ενημέρωση Μαΐου προστατεύει τα τηλέφωνα από την ευπάθεια της Qualcomm

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις τιμές για τα νέα μοντέλα, όμως το M7 32 ιντσών κυκλοφόρησε στα 399,99 $, ενώ το M5 27 ιντσών στα 229,99 $, οπότε πιθανότατα οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται λίγο πάνω ή κάτω από αυτά τα δύο επίπεδα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS