ΑρχικήinetSamsung Galaxy Buds Pro: Χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα στα αφτιά

Samsung Galaxy Buds Pro: Χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα στα αφτιά

Samsung Galaxy Buds Pro
Samsung Galaxy Buds Pro: Χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα στα αφτιά

Λέγεται ότι υπάρχουν μερικές αναφορές από τη Νότια Κορέα, που ισχυρίζονται ότι τα νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung, Galaxy Buds Pro, προκαλούν προβλήματα στα αφτιά των χρηστών. Σύμφωνα με έκθεση του CCTV News, πολλοί Κορεάτες χρήστες ανέφεραν ότι τα αφτιά τους εμφάνισαν διάφορα συμπτώματα μετά τη χρήση των ασύρματων ακουστικών της Samsung.

Δείτε επίσης: Η Sony λανσάρει τα ακουστικά WH-1000XM4 «Silent White»

Σε απάντηση, η εταιρεία είπε ότι το προϊόν πέρασε πολλά tests και πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, προτού κυκλοφορήσει στην αγορά. Αυτά τα tests έδειξαν ότι τα ακουστικά Samsung Galaxy Buds Pro δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες στο σχεδιασμό τους. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεδομένου ότι τα ακουστικά τοποθετούνται μέσα στο αφτί, η εφίδρωση ή η υγρασία μπορεί να προκαλέσουν παρόμοια προβλήματα με αυτά που αναφέρουν οι χρήστες.

Δείτε επίσης: Πώς να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth σε ένα Nintendo Switch

Νωρίτερα, υπήρξαν κι άλλες αναφορές από την Κίνα οι οποίες έλεγαν ότι τα Galaxy Buds Pro προκαλούν φουσκάλες και φλεγμονή στα αφτιά των χρηστών. Κάποιοι πιστεύουν ότι για να διασφαλιστεί το αποτέλεσμα της μείωσης θορύβου, η Samsung σχεδίασε τα earplugs με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πολύ μεγάλα. Αυτό θα μπορούσε πιθανώς να ερεθίσει το δέρμα του αφτιού.

Δείτε επίσης: Samsung: Σταματά τις ενημερώσεις για το Galaxy S8

Samsung ακουστικά προβλήματα στα αφτιά
Samsung Galaxy Buds Pro: Χρήστες παραπονιούνται για προβλήματα στα αφτιά

Από αυτήν την άποψη, η Samsung επιβεβαίωσε την πιθανότητα δυσφορίας λόγω της δομής του ακουστικού. Η εταιρεία συνιστά στους χρήστες να καθαρίζουν και να απολυμαίνουν τακτικά τα ακουστικά.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα σχόλια των καταναλωτών, τα προβλήματα και η φλεγμονή στα αφτιά μπορεί να οφείλονται σε αλλεργίες στο υλικό των ακουστικών. Η Samsung αναφέρει λεπτομερώς τα υλικά κατασκευής των ακουστικών στο επίσημο site της. Επομένως, οι χρήστες πρέπει να ενημερώνονται για τα υλικά, ώστε να είναι σίγουροι ότι οποιοδήποτε πρόβλημα δεν οφείλεται σε αλλεργία.

Πηγή: Gizchina.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS