ΑρχικήinetSamsung: Σταματά τις ενημερώσεις για το Galaxy S8

Samsung: Σταματά τις ενημερώσεις για το Galaxy S8

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι συσκευές Galaxy S8 και S8 + της Samsung δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες, θα πρέπει να προσαρμοστούν με την τρέχουσα κατάσταση του λογισμικού τους, εάν σκοπεύουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους.

ενημερώσεις Galaxy S8

Δείτε επίσης: 28 Απριλίου: Η Samsung θα λανσάρει την «πιο ισχυρή συσκευή Galaxy»

Όπως παρατήρησε το DroidLife, τα παλιά βασικά μοντέλα δεν περιλαμβάνονται πλέον στη λίστα των συσκευών που λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας. Τα Galaxy S8 Active και S8 Lite βρίσκονται ακόμα στη λίστα προς το παρόν, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφόρησαν μήνες αργότερα από τα κύρια κινητά τηλέφωνα S8.

Δείτε ακόμα: Samsung: Software update μετατρέπει παλιά Galaxy smartphones σε IoT συσκευές

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Samsung αποφάσισε να σταματήσει να κυκλοφορεί ενημερώσεις για τις συσκευές. Όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά έγιναν μεγάλη επιτυχία και παρείχαν στη Samsung τους καλύτερους αριθμούς προπαραγγελίας που είχε δει ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, έχουν περάσει πάνω από τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία των τηλεφώνων – ακόμη και η Google δεν υποστηρίζει τις συσκευές Pixel για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα τηλέφωνα S8 έλαβαν μηνιαίες ενημερώσεις για τρία χρόνια, ωστόσο η Samsung έδωσε σχεδόν σε όλους μια προειδοποίηση ότι θα σταματήσει να υποστηρίζει τις συσκευές σύντομα, όταν τις έθεσε στο τριμηνιαίο πρόγραμμα ενημέρωσης ασφαλείας τον περασμένο χρόνο.

ενημερώσεις Galaxy S8

Δείτε επίσης: Με το iTest μπορείτε να μετατρέψετε το iPhone σας σε Samsung Galaxy!

Σε αυτό το σημείο, οι παλαιότερες ναυαρχίδες της Samsung που εξακολουθούν να λαμβάνουν μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας είναι το Galaxy S10. Τα τηλέφωνα Galaxy S9 και S9 + βρίσκονται στο τριμηνιαίο πρόγραμμα ενημέρωσης ασφαλείας και πιθανότατα θα λαμβάνουν ενημερώσεις για ένα ακόμη έτος προτού ο τεχνολογικός γίγαντας σταματήσει να τα υποστηρίζει επίσης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS