Αρχικήinet28 Απριλίου: Η Samsung θα λανσάρει την «πιο ισχυρή συσκευή Galaxy»

28 Απριλίου: Η Samsung θα λανσάρει την «πιο ισχυρή συσκευή Galaxy»

Η Samsung έχει αναφερθεί σε μια νέα εικονική εκδήλωση Galaxy Unpacked που θα γίνει στις 28 Απριλίου και θα αποκαλύψει τη «πιο ισχυρή συσκευή Galaxy», η οποία πιθανότατα θα είναι laptop και όχι smartphone.

samsung galaxy

Δείτε επίσης: Αγοράστε ένα Samsung Galaxy A21 με μόλις 126 ευρώ

Τα επόμενα τηλέφωνα Galaxy δεν αναμένεται να εμφανιστούν σύντομα. Σύμφωνα με μια έκθεση του The Elec, η εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 2 σε μια εκδήλωση του Ιουλίου. Η Samsung είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι ενδέχεται να παραλείψει την κυκλοφορία μιας νέας συσκευής Galaxy Note φέτος λόγω της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών.

Δείτε επίσης: Η Samsung θα κατασκευάσει τηλεοράσεις OLED με πάνελ LG;

Ωστόσο, τα laptops της Samsung δεν έχουν λάβει μια ενημέρωση και σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker Evan Blass η εταιρεία θα μπορούσε να λανσάρει laptops Intel Tiger Lake 11ης γενιάς πριν από την σειρά Galaxy Book Pro. Τα τσιπ Intel περιλαμβάνουν ενσωματωμένα γραφικά Xe, υποστήριξη Thunderbolt 4, USB 4, PCIe Gen 4 και WiFi 6.

Δείτε επίσης: Με το iTest μπορείτε να μετατρέψετε το iPhone σας σε Samsung Galaxy!

Οι φήμες και οι πρόσφατα αποκαλυφθείσες κορεατικές πιστοποιήσεις δείχνουν επίσης νέα μοντέλα Galaxy Book Pro και Galaxy Book Pro 360 που τρέχουν Microsoft Windows.

Τα laptops αναμένεται να διαθέτουν οθόνες OLED σχεδόν 13,3 ιντσών και 15,6 ιντσών χωρίς bezel, ενώ το τελευταίο μοντέλο αναμένεται να διαθέτει μεντεσέ 360 μοιρών εξαιτίας του ονόματος του, και πιθανώς συνδεσιμότητα 5G. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση λανσαρίσματος Galaxy Unpacked, συντονιστείτε στο κανάλι της Samsung στο YouTube στις 10:00 π.μ. ET στις 28 Απριλίου.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS