ΑρχικήinetΜε το iTest μπορείτε να μετατρέψετε το iPhone σας σε Samsung Galaxy!

Με το iTest μπορείτε να μετατρέψετε το iPhone σας σε Samsung Galaxy!

Η Samsung κάνει διάφορα πράγματα για να προσελκύσει πελάτες της Apple και να τους κάνει να εγκαταλείψουν το iPhone. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, η εταιρεία κατασκευής smartphone έχει δημιουργήσει ένα νέο website που ονομάζεται “iTest” και επιτρέπει στους χρήστες iPhone να “πάρουν μια μικρή γεύση από το Samsung Galaxy”. Πώς γίνεται αυτό; Μέσω ενός web app, που προσομοιώνει την Android εμπειρία.

Δείτε επίσης: Αγοράστε ένα Samsung Galaxy A21 με μόλις 126 ευρώ

Samsung iTest

Όταν οι χρήστες επισκέπτονται το site iTest, καλούνται να προσθέσουν το web app στην αρχική οθόνη του iPhone τους. Στη συνέχεια, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να πάρουν μια γεύση από το Android interface.

Η Samsung εξηγεί: “Πρόκειται να πάρετε μια μικρή γεύση από τη Samsung, χωρίς να αλλάξετε τηλέφωνο. Δεν μπορούμε να προσφέρουμε κάθε λειτουργία, αλλά θα δείτε γρήγορα ότι δεν υπάρχει τίποτα τρομακτικό κατά τη μετάβαση στην άλλη πλευρά.

Η εμπειρία είναι αρκετά εντυπωσιακή, αφού ένας χρήστης iPhone μπορεί να δει πώς είναι να χρησιμοποιεί κανείς Android και συγκεκριμένα ένα Samsung Galaxy, χωρίς να αλλάξει τηλέφωνο. Μερικά από τα πράγματα που θα μπορούν να δοκιμάσουν οι χρήστες χάρη στο iTest, είναι η περιήγηση στο Galaxy Store, η αλλαγή θεμάτων, η εξερεύνηση του Samsung Camera app και πολλά άλλα. Η Samsung έχει κάνει και μια έξυπνη κίνηση, καθώς το banner image στο Galaxy Store προωθεί το Fortnite, το οποίο η Apple αφαίρεσε από το App Store.

Κατά τη χρήση του Samsung iTest app στο iPhone, οι χρήστες θα λαμβάνουν μια ποικιλία προσομοιωμένων ειδοποιήσεων κειμένου και τηλεφωνικών κλήσεων, για να δοκιμάσουν και διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας με φίλους. Φυσικά, η Samsung το χρησιμοποιεί αυτό με σκοπό να προωθήσει και άλλα Galaxy προϊόντα της, όπως τα Galaxy Buds Pro, Galaxy Watch3 και Galaxy Buds Live.

Δείτε επίσης: Samsung: Special έκδοση Galaxy Buds Pro σε συνεργασία με την Adidas

Samsung Galaxy iPhone

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια προβλήματα με το iTest web app. Πολλές από τις εφαρμογές σάς επιτρέπουν μόνο να ρίξετε μια ματιά στις οθόνες εκκίνησης και υπάρχουν επίσης τεχνικοί περιορισμοί. Για παράδειγμα, όταν προσπαθείτε να ανοίξετε το φάκελο που ονομάζεται “δημοφιλείς εφαρμογές“, η Samsung λέει: “Μην ανησυχείτε, όλες οι εφαρμογές που σας αρέσουν είναι διαθέσιμες. Επειδή, ας είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότερες είναι προϊόντα Google και είμαστε καλοί φίλοι με αυτά τα παιδιά”.

Καθώς φαίνεται, η Samsung διαφημίζει το web app μόνο στη Νέα Ζηλανδία (προς το παρόν), αλλά το iTest site είναι προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ πιθανό να δούμε τη Samsung να μετατρέπει αυτήν την εμπειρία σε μια παγκόσμια καμπάνια μάρκετινγκ.

Το iTest της Samsung έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της Apple ότι η σειρά iPhone 12 προσέλκυσε πολλούς χρήστες, οι οποίοι άρχισαν να εγκαταλείπουν το Android για χάρη του iPhone. Η κορεατική εταιρεία κατασκευής smartphone έπρεπε να κάνει κάτι για να μην χάσει τους πελάτες της.

Δείτε επίσης: Το brand loyalty του iPhone αυξάνεται και του Android μειώνεται

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εμπειρία iTest στο iPhone σας μεταβαίνοντας στο site της Samsung εδώ.

Πηγή: 9to5Mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS