ΑρχικήinetΓιατί αυξάνονται οι πωλήσεις των ηλεκτρικών μοτοσικλετών και σκούτερ;

Γιατί αυξάνονται οι πωλήσεις των ηλεκτρικών μοτοσικλετών και σκούτερ;

Οι τιμές του φυσικού αερίου αυξάνονται και παράλληλα αυξάνονται και οι πωλήσεις των ηλεκτρικών μοτοσικλετών και σκούτερ.

Η άνοδος των τιμών του φυσικού αερίου έχει γίνει αισθητή σε όλο τον κόσμο, και έχει προσφέρει ακόμη μια ευκαιρία στους κατασκευαστές ηλεκτρικών μοτοσικλετών και σκούτερ.

Ένας από τους μεγαλύτερους δικαιούχους της αύξησης των πωλήσεων ήταν οι κατασκευαστές ηλεκτρικών μοτοσικλετών και σκούτερ χαμηλού κόστους.

Ασιατικές χώρες όπως η Ινδία έχουν δει μερικά από τα μεγαλύτερα αποτελέσματα από αυτό το φαινόμενο, όπου στις χώρες αυτές αφθονούν οι εταιρείες που παράγουν ηλεκτρικά σκούτερ χαμηλού κόστους.

Δείτε επίσης: Το εργοστάσιο της Ola Electric θα παράγει ένα EV κάθε 2 δευτερόλεπτα

Η Okinawa, ένας μεγάλος κατασκευαστής σκούτερ στην Ινδία, ανέφερε αύξηση 30% στις πωλήσεις μόνο το τελευταίο τρίμηνο. Η εταιρεία αποδίδει το γεγονός σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των τιμών της βενζίνης.

Όπως ανέφερε η ShiftingGears, η Okinawa ήταν η πρώτη εταιρεία που πληροί τις προϋποθέσεις για επιδότηση FAME II της ινδικής κυβέρνησης για ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Η εταιρεία είναι έτοιμη να αξιοποιήσει αυτήν την δυναμική με την επερχόμενη κυκλοφορία μιας νέας ηλεκτρικής μοτοσικλέτας, της Okinawa Oki 100.

Στις ΗΠΑ, τέτοιες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και σκούτερ χαμηλού κόστους είναι λίγο πιο σπάνια. Η CSC Motorcycles που εδρεύει στην Καλιφόρνια προσφέρει το CSC City Slicker, μια ελαφριά ηλεκτρική μοτοσικλέτα 45 mph (72 km/h) παρόμοια με την Oki100 με κόστος 2.495 δολάρια.

Δείτε επίσης: Συνεργασία Honda, Yamaha, KTM και Piaggio για μπαταρίες ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

Αλλά δεν είναι μόνο οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες χαμηλής τιμής που πάνε τόσο καλά στην αγορά. Οι πωλήσεις των ηλεκτρικών μοτοσικλετών πλήρους μεγέθους και πλήρους κόστους έχουν επίσης αυξηθεί.

Μάθετε επίσης: Έρευνα: Εξόρυξη για μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων VS οχήματα με φυσικό αέριο

Ενώ οι αυξανόμενες τιμές του φυσικού αερίου δεν έχουν τόσο μεγάλη επίδραση στις πωλήσεις ηλεκτρικών μοτοσικλετών πλήρους κόστους σε σύγκριση με τις ηλεκτρονικές μοτοσικλέτες και τα σκούτερ χαμηλού κόστους, αναμένεται να επισημάνουν κάποια από τα βασικά οφέλη των ηλεκτρικών μοτοσικλετών.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS