ΑρχικήUpdatesTwitter: Θα μπορείτε να βλέπετε YouTube βίντεο απευθείας από το timeline

Twitter: Θα μπορείτε να βλέπετε YouTube βίντεο απευθείας από το timeline

Το Twitter, λίγο αφότου ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να δοκιμάζει έναν καλύτερο τρόπο εμφάνισης των εικόνων στην εφαρμογή του, κάνει το ίδιο και για τα βίντεο του YouTube. Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω της πλατφόρμας της ότι ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου να δοκιμάζει έναν τρόπο, ώστε να μπορούν οι χρήστες να παρακολουθούν βίντεο του YouTube απευθείας από το timeline τους, στην εφαρμογή για iOS. Συνήθως, όταν κάποιος προσθέτει σε tweet ένα link που παραπέμπει στο YouTube, κάνοντας κλικ σε αυτό το link θα μεταφερθείτε στο YouTube, κάτι που μπορεί να είναι «ενοχλητικό» εάν δεν θέλετε να βγείτε από την εφαρμογή για να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Twitter: Θα μπορείτε να χρεώνετε followers σας για να βλέπουν tweets σας!

Τώρα, θα μπορείτε να σκρολάρετε και να παρακολουθήσετε βίντεο χωρίς να χάσετε τη θέση σας στο timeline του Twitter.

Το Twitter ανέφερε ότι χρησιμοποιεί το YοuTube iFrame Player API για τη δοκιμή αυτής της δυνατότητας, η οποία αρχικά θα είναι διαθέσιμη για iOS στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τον Καναδά και τη Σαουδική Αραβία, προτού κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει αναφέρει το πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας.

Δείτε ακόμη: Instagram: Πώς να κάνετε download βίντεο/stories σε PC, Android και iOS

Twitter: Θα μπορείτε να βλέπετε YouTube βίντεο απευθείας από το timeline
Twitter: Θα μπορείτε να βλέπετε YouTube βίντεο απευθείας από το timeline

Το Twitter είχε ανακοινώσει νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα εργαζόταν για μια καλύτερη εμπειρία προβολής πολυμέσων στην εφαρμογή του, συμπεριλαμβανομένης τόσο της κοινοποίησης όσο και της προβολής πολυμέσων, όπως φωτογραφίες και βίντεο. Με την δοκιμή προεπισκόπησης φωτογραφιών που κυκλοφόρησε σε iOS και Android την προηγούμενη εβδομάδα, το Twitter παρέχει τώρα στους χρήστες μια πιο ακριβή προεπισκόπηση της εμφάνισης των εικόνων που θέλουν να κοινοποιήσουν.

Το Twitter ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα τη δυνατότητα να ανεβάζουν οι χρήστες 4K εικόνες σε Android και iOS.

Twitter: Θα μπορείτε να βλέπετε YouTube βίντεο απευθείας από το timeline

Πρόταση: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Google Assistant χωρίς να ξεκλειδώσετε την οθόνη της Android συσκευής σας

Αυτές οι αλλαγές συνδέονται με τις νέες ανακοινώσεις του Twitter ότι εργάζεται για να γίνει μια πλατφόρμα που θα εξυπηρετεί τους δημιουργούς. Η εταιρεία δήλωσε ότι σύντομα θα εισάγει μια νέα υπηρεσία βάσει συνδρομής που ονομάζεται “Super Follow”, η οποία θα επιτρέπει στους δημιουργούς να δημοσιεύουν περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές στο Twitter, όπως newsletters, προσφορές και άλλο «αποκλειστικό περιεχόμενο». Αλλά για να υποστηρίξει τους δημιουργούς, οι οποίοι συχνά διαδίδουν το περιεχόμενό τους σε κοινωνικές πλατφόρμες στο Διαδίκτυο, το Twitter πρέπει να κάνει τη διαδικασία κοινοποίησης αυτού του περιεχομένου – είτε φωτογραφίες, βίντεο ή οτιδήποτε άλλο – απρόσκοπτη και εγγενή στην εφαρμογή.

Το Twitter πιθανώς να ανακοινώσει κι άλλες ενημερώσεις στην πλατφόρμα του μέσα στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS