ΑρχικήHow ToInstagram: Πώς να κάνετε download βίντεο/stories σε PC, Android και iOS

Instagram: Πώς να κάνετε download βίντεο/stories σε PC, Android και iOS

Το Instagram έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς social media πλατφόρμες, λόγω της εθιστικής διεπαφής που διατηρεί τόσο νέους όσο για μεγαλύτερους χρήστες αφοσιωμένους στο ατελείωτο scrolling. Πρόκειται για έναν «χώρο» με άφθονες φωτογραφίες και βίντεο, ωστόσο εξακολουθεί να στερείται σημαντικής λειτουργικότητας σε σχέση με την επιλογή download φωτογραφιών, βίντεο και stories.

Εκτός από την επιλογή για σελιδοδείκτη φωτογραφιών και βίντεο στο Instagram, δεν υπάρχει επιλογή λήψης φωτογραφιών και βίντεο τοπικά στη συσκευή σας. Εάν αναζητάτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες, βίντεο και stories του Instagram, μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένα απλά κι εύκολα βήματα. Τα βήματα αυτά αφορούν χρήστες PC, Android και iOS.

Instagram: Πώς να κάνετε download βίντεο/stories σε PC, Android και iOS

Πώς να κάνετε download βίντεο και stories σε PC;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε third-party sites για να κατεβάσετε βίντεο και stories από το Instagram στον υπολογιστή σας. Υπάρχουν πολλά sites που σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε λήψη φωτογραφιών και βίντεο από την εφαρμογή. Ένα από αυτά είναι το Ingramer. Με το Ingramer, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο και stories από το Instagram. Πώς όμως μπορείτε να το κάνετε αυτό;

  • Αντιγράψτε το σύνδεσμο του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε από το Instagram, κάνοντας κλικ στο βίντεο και στη συνέχεια επιλέγοντας “Αντιγραφή συνδέσμου”.
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Ingramer και επισκεφτείτε την καρτέλα λήψης βίντεο. Επικολλήστε τον σύνδεσμο που αντιγράψατε στο τελευταίο βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης.
  • Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή λήψης κάτω από το βίντεο που έχει εμφανιστεί στο site. Η λήψη του βίντεο θα ξεκινήσει.
  • Ομοίως, μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες και stories από το Instagram, χρησιμοποιώντας το Ingramer.
Instagram: Πώς να κάνετε download βίντεο/stories σε PC, Android και iOS

Πώς να κάνετε download φωτογραφίες και βίντεο σε Android;
Για χρήστες Android, υπάρχουν πολλές third-party εφαρμογές για να κατεβάσετε φωτογραφίες, βίντεο και stories του Instagram. Μία από αυτές είναι το Video Downloader For Instagram, μια δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play Store.

  • Για να κατεβάσετε φωτογραφίες, βίντεο και stories από το Instagram σε Android, αντιγράψτε τον σύνδεσμο και επικολλήστε τον στην εφαρμογή. Είναι μια αρκετά εύκολη διαδικασία.
Instagram: Πώς να κάνετε download βίντεο/stories σε PC, Android και iOS

Πώς να κάνετε download φωτογραφίες και βίντεο σε iOS;
Οι χρήστες iPhone μπορούν επίσης να κατεβάσουν φωτογραφίες, βίντεο και stories από το Instagram. Λόγω περιορισμών από την Apple, υπάρχουν πολύ λίγες διαθέσιμες εφαρμογές στο App Store για τη λήψη φωτογραφιών, βίντεο και stories της εφαρμογής, αλλά μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  • Μεταβείτε στο Instagram και αντιγράψτε τον σύνδεσμο της φωτογραφίας ή του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε πατώντας στις τρεις κουκκίδες δίπλα από την ανάρτηση.
  • Στη συνέχεια, κατεβάστε την εφαρμογή “Instake” από το Apple App Store και ανοίξτε την. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη, αλλά θα συναντήσετε ορισμένες διαφημίσεις κατά τη διαδικασία της λήψης.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη στην εφαρμογή και ο σύνδεσμος που έχετε αντιγράψει θα επικολληθεί αυτόματα.
  • Θα δείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Πατήστε στο βίντεο και μετά αγγίξτε τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Πατήστε στην επιλογή Κοινή χρήση> Αποθήκευση βίντεο. Το βίντεο θα αποθηκευτεί στο iPhone σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο για να κατεβάσετε φωτογραφίες και stories από την πλατφόρμα.

Πηγή: fossbytes.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS