ΑρχικήinetΟι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το iPhone 12 mini

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το iPhone 12 mini

Τα δεδομένα της αγοράς από μια σειρά πηγών τον Ιανουάριο αποκάλυψαν ότι οι περισσότεροι καταναλωτές δεν ενδιαφέρονται για το iPhone 12 mini.

Δεδομένα πωλήσεων από τους Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) αποκάλυψαν ότι το iPhone 12 mini‌‌ αντιπροσώπευε ένα πολύ χαμηλότερο ποσοστό πωλήσεων από τα άλλα μοντέλα iPhοne 12 που προσφέρει η Apple.

iPhone

Σε συνδυασμό, όλα τα νέα μοντέλα iPhοne 12 αντιπροσώπευαν το 76% των πωλήσεων iPhοne στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Το κλασσικό «iPhοne 12» ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις συνολικά, αντιπροσωπεύοντας το 27% αυτών των πωλήσεων. Οι πωλήσεις του mini iPhone ήταν μόλις το 6 τοις εκατό των συνολικών πωλήσεων iPhοne 12, ενώ τα ποσοστά πωλήσεων των iPhοne 12 Pro και Pro Max ήταν πλησιέστερα στο ‌‌iPhοne 12‌‌.

Σύμφωνα με ένα επενδυτικό σημείωμα της Morgan Stanley, η Apple έχει πλέον μειώσει την παραγωγή του «iPhone 12 mini» κατά δύο εκατομμύρια μονάδες για να δημιουργήσει μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα για το «iPhοne 12 Pro». Παρόλο που η κίνηση φαίνεται να έχει γίνει κυρίως για να αντιμετωπίσει την απροσδόκητα υψηλή ζήτηση για το iPhοne 12 Pro‌, είναι δύσκολο να μην συνδέσουμε την απόφαση με τα χαμηλά δεδομένα πωλήσεων του mini iPhοne.

Μια έκθεση της DigiTimes έδειξε ότι το μοντέλο iPhone mini της Apple κυκλοφόρησε για να στοχεύσει τις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης, αλλά η παγκόσμια κρίση του COVID-19 επηρέασε τις πωλήσεις σε αυτές τις περιοχές, οδηγώντας σε επιβράδυνση των παραγγελιών του mini iPhone. Η έκθεση υποδηλώνει επίσης ότι η υψηλή ζήτηση για μοντέλα iPhοne 12 Pro στην Κίνα έχει οδηγήσει την Apple στο να ενισχύσει την προσφορά της για τις πιο ακριβές συσκευές.

Συνολικά, φαίνεται ότι, παρά τον ενθουσιασμό των θαυμαστών για ένα μικρότερο iPhone, τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι καταναλωτές δεν ενδιαφέρονται για το iPhone mini. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου καθώς οι τιμές αυτών των συσκευών πέφτουν.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS