ΑρχικήinetMotorola: Παρουσιάζει την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Motorola One Hyper

Motorola: Παρουσιάζει την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Motorola One Hyper

Το μέλλον της ασύρματης φόρτισης δεν θα περιλαμβάνει pads φόρτισης και υπάρχει ένας αγώνας μεταξύ των προμηθευτών hardware για το ποιος θα είναι ο πρώτος που θα τα καταφέρει. Διάφορες εταιρείες εδώ και χρόνια έχουν υποσχεθεί ότι θα προσφέρουν ασύρματη φόρτιση χωρίς επαφή, με μερικές ακόμη και να δείχνουν prototypes σε τεχνολογικές εκθέσεις όπως το CES. Σήμερα, η Xiaomi έκανε μια τεχνολογική επίδειξη της τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης “Mi Air Charge”, αλλά και η Motorola σήμερα παρουσίασε την τεχνολογία της για τη φόρτιση χωρίς επαφή.

Motorola

Ένα στέλεχος της Motorola μοιράστηκε σήμερα με το Weibo ένα βίντεο που δείχνει ένα σταθμό απομακρυσμένης φόρτισης με την επωνυμία “Motorola One Hyper”, για να μην συγχέεται με το smartphone με το ίδιο όνομα. Το βίντεο δείχνει δύο smartphone που φορτίζουν σε αποστάσεις 80 εκατοστών και ενός μέτρου. Αυτά τα smartphone μοιάζουν με το Motorola Edge, αλλά δεν είναι σαφές τι τροποποιήσεις έχουν γίνει στις συσκευές.

Το βίντεο συνεχίζεται με μια επίδειξη του τρόπου διακοπής της φόρτισης όταν το χέρι ενός ατόμου τοποθετείται μπροστά από το σταθμό φόρτισης. Αυτό δείχνει ότι η Motorola σχεδίασε το σύστημα για να σταματήσει τη φόρτιση όταν ανιχνεύει ένα άτομο να κινείται μπροστά από το σταθμό, πιθανώς για λόγους υγείας.

Σε αντίθεση με την Xiaomi, η Motorola δεν φαίνεται να κοινοποιεί επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ασύρματης τεχνολογίας φόρτισης χωρίς επαφή. Ενώ η εταιρεία «ενοχλεί» τους χρήστες στο Weibo ρωτώντας τους εάν θα ήθελαν να δουν την τεχνολογία σε μια μελλοντική συσκευή της σειράς Edge, δεν έχει επιβεβαιώσει εάν είναι έτοιμη να το φέρει σε ένα εμπορικό προϊόν. Αναμένουμε να δούμε αν όντως η Motorola θα κυκλοφορήσει το σύστημα στις συσκευές της.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS