ΑρχικήHow ToΠώς θα απενεργοποιήσετε την προβολή συνομιλιών στο Gmail

Πώς θα απενεργοποιήσετε την προβολή συνομιλιών στο Gmail

Εάν επιθυμείτε να βλέπετε κάθε συνομιλία που έχετε μέσω Gmail ξεχωριστά, έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την “προβολή συνομιλίας“.

GMail

Πώς θα το κάνετε

Για να απενεργοποιήσετε την “προβολή συνομιλίας” σε υπολογιστή Windows 10 ή Mac, θα πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Gmail. Ξεκινήστε ανοίγοντας τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε.

Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία.

Θα εμφανιστεί το μενού “Γρήγορες ρυθμίσεις“. Μετακινηθείτε στις επιλογές μενού και καταργήστε την επιλογή “Προβολή συνομιλίας” στο κάτω μέρος.

Το Gmail θα πρέπει να φορτώσει ξανά σε αυτό το σημείο, οπότε πατήστε το κουμπί “Επαναφόρτωση” στο αναδυόμενο πλαίσιο για να το επιτρέψετε.

Μόλις ανανεωθεί, τα εισερχόμενά σας στο θα αλλάξουν. Κάθε απάντηση email από οποιαδήποτε συνδεδεμένη αλυσίδα email θα είναι ξεχωριστή. Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προβολή συνομιλίας από το κύριο μενού ρυθμίσεων του Gmail.

Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή “Εμφάνιση όλων των ρυθμίσεων“.

Στη διεπαφή ιστού Gmail, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων> Εμφάνιση όλων των ρυθμίσεων.

Στην καρτέλα “Γενικά” του μενού “Ρυθμίσεις” του Gmail, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα “Προβολή συνομιλίας” και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή “Προβολή συνομιλίας εκτός λειτουργίας“.

Μόλις επιλεγεί, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση ρυθμίσεων” για να εφαρμόσετε τις νέες ρυθμίσεις εμφάνισης email.

Το Gmail θα φορτώσει ξανά αυτόματα τα εισερχόμενά σας, εμφανίζοντας κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ξεχωριστά από τυχόν νήματα που είχαν προηγουμένως συνδεθεί.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε iPhone, iPad ή συσκευή Android, μπορείτε να απενεργοποιήσετε γρήγορα την προβολή συνομιλίας στο μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS