ΑρχικήinetΟι Αμερικανοί εμπιστεύονται λιγότερο Facebook και TikTok από τη Google

Οι Αμερικανοί εμπιστεύονται λιγότερο Facebook και TikTok από τη Google

Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήχθη και δημοσιεύτηκε από την SeoClarity, το σαράντα τοις εκατό των Αμερικανών δεν εμπιστεύονται τις εφαρμογές του Facebook και του TikTok. Αντίθετα, η Google φαίνεται ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσότερων πολιτών των ΗΠΑ.

Facebook

Στην έρευνα της SeoClarity, συμμετείχαν 1.057 Αμερικανοί κάτοικοι, οι οποίοι τη βοήθησαν να εκτιμήσει την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις εταιρείες τεχνολογίας. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, η πλειοψηφία των πολιτών των ΗΠΑ πιστεύουν ότι οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρειάζονται περισσότερες ρυθμίσεις και έλεγχο.

Τα ευρήματα είναι αξιοσημείωτα λόγω του πώς οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν μπει σε σειρά όσον αφορά την εμπιστοσύνη. Η Google είναι πάνω από την Amazon, τη Microsoft και την Apple όσον αφορά την εμπιστοσύνη που εμπνέει στους πολίτες. Εν τω μεταξύ, το Facebook και το TikTok ήταν από τα λιγότερο έμπιστα.

Το 65,7% των κατοίκων των ΗΠΑ δηλώνουν ότι η Google είναι αξιόπιστη, ακολουθούμενη από την Amazon στο 65,1%, τη Microsoft στο 64,9% και την Apple στο 63,6%, ενώ η Samsung ακολουθεί με ποσοστό 62,3%.

1 στους 5 Αμερικανούς θα εμπιστευόταν σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα της Google.

Το 61% πιστεύει ότι οι ιατρικές απαντήσεις από την Google, έχουν ελεγχθεί από επαγγελματίες του ιατρικού τομέα.

Google

Η SeoClarity διαπίστωσε επίσης ότι οι μισοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι οι Ιστότοποι μπορούν να ελέγχουν το σημείο που εμφανίζονται στις αναζητήσεις Google. Ωστόσο, αυτή η άποψη είναι κάπως στρεβλή, αφού στη μεγάλη πλειοψηφία των ιστότοπων, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Άλλα βασικά στοιχεία της έρευνας περιλαμβάνουν:

Το 43% των κατοίκων των ΗΠΑ δεν εμπιστεύονται τον TikTok και το 42,6% δεν εμπιστεύονται το Facebook.

Το 72,5% των Αμερικανών πιστεύουν ότι οι μηχανές αναζήτησης και οι εταιρείες κοινωνικών μέσων έχουν την ευθύνη να ελέγχουν πραγματικά το περιεχόμενο στους ιστότοπούς τους. Το 62% των Αμερικανών πιστεύουν ότι οι εταιρείες αναζήτησης και κοινωνικών μέσων χρειάζονται περισσότερη ρύθμιση, ενώ το 25% παρέμεινε ουδέτερο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS