ΑρχικήinetSamsung: Έχετε 100 ημέρες για να δοκιμάσετε ένα πτυσσόμενο Galaxy

Samsung: Έχετε 100 ημέρες για να δοκιμάσετε ένα πτυσσόμενο Galaxy

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Galaxy Z Fold 2 5G ή το Z Flip 5G, η Samsung θα σας δώσει ακόμη περισσότερο χρόνο για να επιστρέψετε την συσκευή. Η εταιρεία παρατείνει την περίοδο επιστροφής σε 100 ημέρες για τα νεότερα πτυσσόμενα τηλέφωνά της. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή για πάνω από τρεις μήνες πριν αποφασίσετε να την κρατήσετε.

Samsung Galaxy

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα επιστροφών που είχε θέσει η Samsung για τις αναδιπλούμενες συσκευές ήταν 15 ημέρες, οπότε η χρονική επέκταση είναι αρκετά σημαντική. Η εκτεταμένη πολιτική επιστροφής είναι προφανώς μέρος του νέου προγράμματος “Buy and try” της Samsung, το οποίο λανσάρεται σήμερα.

«Αυτή η νέα πρωτοβουλία θα βοηθήσει τους καταναλωτές να δοκιμάσουν και να δουν αν μια πτυσσόμενη συσκευή είναι κατάλληλη για αυτούς, ως μέρος της δέσμευσης της Samsung να κάνει τις πτυσσόμενες συσκευές πιο προσιτές για όλους», δήλωσε η Samsung σε μια δήλωση της στο The Verge.

Το νέο πρόγραμμα είναι προφανώς προωθητικό και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Απριλίου. Οι καταναλωτές που αγοράζουν το Galaxy Z Fold 2 5G ή το Z Flip 5G μετά την ημερομηνία της 1ης Απριλίου θα πρέπει να επιστρέψουν την συσκευή μέσα σε 15 ημέρες. Εάν σκεφτόσασταν να αγοράσετε μια πτυσσόμενη συσκευή της Samsung, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε.

Οι πτυσσόμενες συσκευές είναι μια δύσκολη πώληση σε μια αγορά όπου οι επιλογές μεσαίου εύρους γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Το Galaxy Z Fold 2 5G κοστίζει 1.999 δολάρια, μια τιμή που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Ωστόσο, η παράταση της περιόδου επιστροφής για τις πιο πρόσφατες πτυσσόμενες συσκευές της είναι ένας έξυπνος τρόπος για να πείσει όσους βρίσκονταν κοντά στην αγορά μιας τέτοιας συσκευής στο να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Η Samsung δεν τα πήγε τόσο καλά με το πρώτο της Galaxy Fold, αλλά τα επόμενα δύο Galaxy Z Fold 2 και Z Flip ήταν πιο πετυχημένα. Η εταιρεία έχει αποδείξει ότι είναι δυνατόν να κατασκευαστεί μια πραγματικά καλή αναδιπλούμενη συσκευή. Τώρα, το θέμα είναι να πείσει τους καταναλωτές ότι τα πτυσσόμενα smartphone είναι το μέλλον – ξεκινώντας από μια πιο ελκυστική πολιτική επιστροφής.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS