ΑρχικήinetTikTok: Κατάργησε 89 εκατομμύρια βίντεο το δεύτερο μισό του 2020

TikTok: Κατάργησε 89 εκατομμύρια βίντεο το δεύτερο μισό του 2020

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση διαφάνειας που κυκλοφόρησε το TikTok, περισσότερα από 89,13 εκατομμύρια βίντεο αφαιρέθηκαν από την πλατφόρμα του το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Τα περισσότερα από αυτά, περίπου 11,78 εκατομμύρια, προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το 83,3% αφαιρέθηκαν πριν λάβουν προβολές.

TikTok

Τα βίντεο, τα οποία αντιπροσώπευαν λιγότερο από το 1% όλων των βίντεο που ανέβηκαν στο TikTok, καταργήθηκαν λόγω παραβίασης διαφόρων κανόνων που περιγράφονται στις οδηγίες της κοινότητας της κινεζικής εταιρείας τεχνολογίας ή στους όρους παροχής υπηρεσιών. Αυτοί περιλάμβαναν λόγους ασφάλειας σχετικά με τους ανηλίκους, βίαιο και γραφικό περιεχόμενο, παράνομες δραστηριότητες, καθώς και αυτοκτονίες και επικίνδυνες δραστηριότητες, σύμφωνα με την τελευταία και τέταρτη έκθεση διαφάνειας της εταιρείας.

Περίπου το 92,4% των βίντεo καταργήθηκαν προτού τα αναφέρουν οι χρήστες και το 93,5% εντός 24 ωρών από τη δημοσίευσή τους. Περισσότεροι από 6,14 εκατομμύρια λογαριασμοί έκλεισαν, ενώ σχεδόν 9,5 εκατομμύρια ανεπιθύμητοι λογαριασμοί καταργήθηκαν μαζί με 5,23 εκατομμύρια ανεπιθύμητα βίντεο που δημοσιεύτηκαν από αυτούς τους λογαριασμούς. Περίπου 173,25 εκατομμύρια λογαριασμοί σταμάτησαν να δημιουργούνται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Επιπλέον, περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια διαφημίσεις απορρίφθηκαν, επειδή παραβίασαν τις πολιτικές και τις οδηγίες της εταιρείας σχετικά με τις διαφημίσεις, δήλωσε το TikTok.

βίντεο

Εκτός από τις ΗΠΑ, περίπου 8,22 εκατομμύρια βίντεο που καταργήθηκαν προήλθαν από το Πακιστάν, ενώ 7,51 εκατομμύρια από τη Βραζιλία και 4,75 εκατομμύρια από τη Ρωσία. Η Ινδονησία συγκέντρωσε τις πέντε πρώτες χώρες, αντιπροσωπεύοντας τα 3,86 εκατομμύρια βίντεο που καταργήθηκαν παγκοσμίως.

Το TikTok, το οποίο ανήκει στην ByteDance, λειτούργησε επίσης ένα κέντρο πληροφόρησης για τον COVID-19, το οποίο ανέφερε ότι σημείωσε περίπου 2,63 δισεκατομμύρια προβολές το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους. Οι ανακοινώσεις δημόσιας υπηρεσίας που κατευθύνουν τους χρήστες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και στους τοπικούς πόρους δημόσιας υγείας, προβλήθηκαν περισσότερες από 38,01 δισεκατομμύρια φορές.

Επιπλέον το TikTok πρόσθεσε ότι κατάργησε 51.505 βίντεο για την προώθηση παραπληροφόρησης του COVID-19, το 86% των οποίων αποσύρθηκε πριν τα αναφέρουν οι χρήστες και το 87% εντός 24 ωρών από τη μεταφόρτωσή τους στην πλατφόρμα. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, η πλατφόρμα βίντεο κατάργησε περισσότερα από 104,54 εκατομμύρια βίντεο. Τα περισσότερα προέρχονταν από την Ινδία και τις ΗΠΑ, με 37,68 εκατομμύρια και 9,82 εκατομμύρια βίντεο αντίστοιχα.

Πηγή: ZDNet

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS