ΑρχικήinetHulu: Νέα δυνατότητα λήψης βίντεο για προβολές εκτός σύνδεσης!

Hulu: Νέα δυνατότητα λήψης βίντεο για προβολές εκτός σύνδεσης!

Τον Ιανουάριο του 2017 η Hulu είχε ανακοινώσει, ότι η δυνατότητα λήψης βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης έρχεται σε λίγους μήνες. Και μετά από μια αναμονή για περισσότερο από δύο χρόνια, έχει τελικά εκπληρώσει την υπόσχεσή της.

hulu

Σε μια ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφορεί σήμερα στο iOS και σε συσκευές της Apple -με την υποστήριξη του Android να έρχεται σύντομα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν περισσότερες από 85.000 ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, έτσι ώστε να μπορούν να δουν τις ώρες που δεν έχουν σύνδεση στο internet.

Η λειτουργία προβολής εκτός σύνδεσης της Hulu λειτουργεί όπως και σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες, πχ το Netflix και το Prime Video του Amazon. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν λήψη έως και 25 βίντεο τη φορά σε πέντε διαφορετικές συσκευές, με τα βίντεο να έχουν λήξη μετά από 30 ημέρες ή δύο ημέρες μετά την προβολή τους. Και αν δεν προλάβει κάποιος να τα παρακολουθήσει μέσα σε 30 μέρες, απλά μπορεί να τα κατεβάσει ξανά στη συσκευή του, όταν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα λήψης βίντεο μέσω wifi ή μέσω δεδομένων κινητής. Βέβαια η Hulu σου δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τη λήψη των βίντεο μέσω δεδομένων κινητής για να αποφύγεις τις τεράστιες χρεώσεις. Υπάρχει ακόμη και ένα νέο tab στην εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις βίντεο με ένα απλό εικονίδιο λήψης και απλά σου εμφανίζει ποιοι τίτλοι είναι διαθέσιμοι για offline προβολή.

hulu

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι, ότι η δυνατότητα λήψης βίντεο περιορίζεται στις συνδρομές χωρίς διαφημίσεις Hulu (οι οποίες ξεκινούν από 12 δολάρια το μήνα), πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε με συνδρομή 6 δολάρια που υποστηρίζεται από διαφημίσεις της Hulu δεν θα έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που μπορεί να κατέβει.

Ακόμα, για όσους ελπίζουν να κατεβάσουν επεισόδια Smallville, Veronica Mars ή κάτι από την εισερχόμενη βιβλιοθήκη περιεχομένου της μητρικής εταιρείας της Disney, είναι προτιμότερο να δούμε αν η Hulu θα προσθέσει τελικά την υποστήριξη για αυτά τα βίντεο.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS