ΑρχικήUpdatesΤο Microsoft Word θα αποκτήσει σκοτεινή λειτουργία στο iOS 13

Το Microsoft Word θα αποκτήσει σκοτεινή λειτουργία στο iOS 13

Οι πιο γνωστές εφαρμογές στη σουίτα παραγωγικότητας του Microsoft Office θα εμφανιστούν σύντομα σε σκοτεινή λειτουργία στο iOS, σύμφωνα με τις σημειώσεις κυκλοφορίας του τελευταίου insider build για την πλατφόρμα της Apple.

office-word-dark-mode-iphone

Τα Microsoft Word, Excel, PowerPoint και OneNote θα αποκτήσουν ένα σκοτεινό θέμα για να συμπλεύσουν με τις νέες ρυθμίσεις συστήματος στο iOS 13, καθώς η Microsoft θέλει τις εφαρμογές της για την παραγωγικότητα να συμβάλλουν σε μια πιο ουσιώδη εμπειρία στο iPhone.

Καθώς το iOS 13 έρχεται με τη δική του σκοτεινή λειτουργία, όταν είναι ενεργοποιημένη κατά την εκκίνηση του Microsoft Office, τα Word, Excel, PowerPoint και OneNote αλλάζουν αυτόματα σε αυτή τη λειτουργία. Για να επιστρέψετε στο αρχικό φωτεινό θέμα, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το πρότυπο περιβάλλον χρήστη σε αυτές τις εφαρμογές.

“Το Office είναι πιο ευανάγνωστο με την υποστήριξη της σκοτεινής λειτουργία του iOS 13. Η βελτιωμένη δυνατότητα προσβασιμότητας σε συνδυασμό με ένα ενημερωμένο περιβάλλον χρήστη σας βοηθούν να είστε παραγωγικοί οπουδήποτε”, λέει η Microsoft στις σημειώσεις κυκλοφορίας αυτής της νέας έκδοσης του Office που έχει δημιουργηθεί για το iOS.

Η έκδοση του iOS του Microsoft Office εξελίσσεται με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό και τα πιο πρόσφατα insider builds μας έδωσαν μια πρόχειρη ματιά στα νέα χαρακτηριστικά της επόμενης μεγάλης ενημερωμένης έκδοσης.

Για παράδειγμα, η ενημέρωση της 1ης Οκτωβρίου έφερε νέους ελέγχους απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων για την απενεργοποίηση και την ενεργοποίηση εμπειριών για την ανάλυση περιεχομένου, όπως το PowerPoint Designer ή το Word Editor, καθώς και χαρακτηριστικά που μεταφορτώνουν περιεχόμενο στο διαδίκτυο, όπως το PowerPoint Quick Starter ή τα templates του Office.

“Συνεχίζουμε με τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε αυξημένη διαφάνεια και έλεγχο των πελατών σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές του Office για να διατηρούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ασφαλή, ενημερωμένα και να λειτουργούν όπως αναμένεται”, λέει η Microsoft.

Λάβετε υπόψη ότι η νέα σκοτεινή λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για χρήστες του insider build, αλλά δεν θα πάρει πολύ χρόνο για να ενημερωθούν οι σταθερές εκδόσεις των Microsoft Word, Excel, PowerPoint και OneNote με τις ίδιες οπτικές βελτιώσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS