ΑρχικήinetΤο Instagram καταργεί το χαρακτηριστικό "Ακολούθηση"- Τέλος το stalking!

Το Instagram καταργεί το χαρακτηριστικό “Ακολούθηση”- Τέλος το stalking!

Οι χρήστες του Instagram θα πρέπει να ξεχάσουν πλέον το stalking καθώς η δυνατότητα “Ακολούθηση” αφαιρείτε οριστικά. Τι είναι το “Ακολούθηση”; Είναι αυτό το tab που θα βρείτε αν πατήσετε πάνω στην καρδούλα στο μενού σας και πάνω αριστερά δίπλα στο “εσείς” βρίσκεται αυτός ο θησαυρός των “κουτσομπόληδων”.

Instagram

Στο “Ακολούθηση” εμφανίζεται η δραστηριότητα όλων των χρηστών που ακολουθείτε. Με άλλα λόγια, όλα τα likes τους.

Το χαρακτηριστικό “Ακολούθηση” (Following) ήταν ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που εισήχθησαν στο Instagram το 2011, αλλά η εταιρεία διαπιστώνει ότι πολλοί άνθρωποι στρέφονται στην πιο πρόσφατη σελίδα “Εξερεύνηση” για να βρουν νέους λογαριασμός που θα ακολουθήσουν. Τώρα, η καρτέλα “Ακολούθηση”  είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των φίλων σας.

Instagram

Ο Vishal Shah, επικεφαλής προϊόντων στο Instagram, επιβεβαίωσε σε μια πρώτη αναφορά στο BuzzFeed News ότι ο λόγος για να απαλλαγούμε από το χαρακτηριστικό είναι επειδή πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του.

Το Instagram είχε ξεκινήσει ήδη από τον Αύγουστο την δοκιμαστική κατάργηση του “Ακολούθηση” χαρακτηριστικού για να καταγράψει τις αντιδράσεις των χρηστών αλλά από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η επίσημη αφαίρεσή του. Επομένως, μέσα στις επόμενες μέρες θα δούμε όλοι να εξαφανίζεται η δυνατότητα, γεγονός που μπορεί να δυσαρεστήσει πολλούς περίεργους χρήστες εκεί έξω.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS